Hatay Büyükşehir Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, Ankara Ptt’yi Ağırlayacak

Hatay Büyükşehir Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, Ankara Ptt’yi Ağırlayacak

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Erkek Voleybol takımı yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarını Antakya Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.11 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da...

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Erkek Voleybol takımı yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarını Antakya Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

11 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Antakya Spor Salonu'nda oynanacak sezonun ilk karşılaşması olan Ankara PTT maçının son antrenmanı neşeli geçerken Takım Antrenörü Ahmet Çoban hedeflerinin play offlara kalmak olduğunu söyledi.

Günde çift antrenmanla yorucu bir hazırlık çalışması yaptıklarını aktaran Çoban, "Çok hırslı ve istekli bir takıma sahibiz. Bu sezon hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Oyuncularıma güvenim tam. Onlar hedeflerini kendileri koydu. Sezona iyi bir başlanğıç yapmak en büyük dileğimiz. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Taraftarlarımızı takımlarına destek vermeye ve onlara güvenmeye davet ediyorum." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.