Hasta Yakını Tarafından Bıçaklanan Güvenlik Görevlisi, Yaşam Savaşı Veriyor

Hasta Yakını Tarafından Bıçaklanan Güvenlik Görevlisi, Yaşam Savaşı Veriyor

Mersin'de hasta yakını tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan güvenlik görevlisi yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. Güvenlik görevlisinin 18 Ekim'de düğün yapmayı planladığı öğrenildi. Geçtiğimiz cumartesi gecesi meydana gelen...

Mersin'de hasta yakını tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan güvenlik görevlisi yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. Güvenlik görevlisinin 18 Ekim'de düğün yapmayı planladığı öğrenildi.

Geçtiğimiz cumartesi gecesi meydana gelen olayda psikolojik tedavi için 112 acil servis ekipleri tarafından getirilen bir hastanın yakınları Mersin Devlet Hastanesi acil girişi önünde taşkınlık çıkardı. Görevlilerin müdahale etmesi ile yaklaşık 10 kişi olduğu öğrenilen şahıslar güvenlik görevlileri Mevlüt Söyler'i kalbine yakın bir yerden, Hasan Aktay'ı kolundan bıçaklardan İbiş Toksoy'u ise darp sonucu yaraladı. İlk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine kaldırılan Mevlüt Söyler yaşam savaşı verirken iki arkadaşı ise taburcu edildi. 18 Ekim'de düğün hazırlığı yapan Söyler'in bıçaklanma olayı nedeniyle planlarının alt üst olduğu öğrenildi. Olaydan sonra bıçağı kullandığı iddia edilen H.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken D.K. ile O.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Öte yandan güvenlik görevlileri hastane girişinde x-ray cihazı yapılmasını istedi. Görevliler x-ray cihazı olmaması nedeniyle üzerinde silah yada kesici alet olan hasta yakınlarının istedikleri şekilde hastaneye girebildiğini kaydetti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.