Hasta çocuklara soğuk hastane şoku

Hasta çocuklara soğuk hastane şoku

Geçtiğimiz dönemde Kamu Hastaneleri Birliği Konya Genel Sekreterliği’ne devredilen Nakiboğlu Hastanesi'nde kalorifer tesisatının çalışmadığı ortaya çıktı. Hastalar perişan

Karatay Belediyesi'nin tahliye etmesinin ardından Kamu Hastaneleri Birliği Konya Genel Sekreterliği’ne devredilen ve Çocuk Hastanesi olarak kullanımına başlanan eski Nakipoğlu Hastanesi'nde havaların soğuması büyük bir problemi de beraberinde getirdi. Hastanedeki kalorifer tesisatındaki problem nedeniyle ısınma sorunu yaşanıyor. 

Hastanede tedavi amacıyla yatan çocukların, soğuklar nedeniyle hastalıklarının iyileşme yerine daha da kötüye gittiği idda ediliyor. Hasta yakınları da hastane yönetimine tepki gösteriyor. Ancak yaşanan sıkıntının "kalorifer tesisatının uzun süre çalışmadığından kaynaklandığı ve birkaç gün içerisinde çözümleneceği" ifade ediliyor. 

Gazetemize ulaşan hasta yakınları ise "Çocuklarımız zaten bronşit vb. hastalıklardan tedavi amacıyla buraya yatırıldılar. Soğuk havalarda daha da kötü oluyorlar. Bir an evvel sorunun çözülmesini istiyoruz" dediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum