Hasan San, ilgisizlikten şikayetçi

Hasan San, ilgisizlikten şikayetçi

Geçtiğimiz sezon Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Diltaşspor’un ligden çekilmesinin, Bölgesel Voleybol Ligi’ndeki takımlarını bir üst tura çıktıkları halde devam etmemelerinin Konya voleybolu adına üzüntü verici olduğunu

 Diğer taraftan Bölgesel Lig’de geçtiğimiz sezon mücadele eden bazı takımlarımızın üst tura geçtikleri halde, maddi nedenlerden dolayı devam etmemeleri bir diğer üzüntü kaynağımız. Futbola akıl almaz paralar akıtılırken voleybol konusunda duyarsız davranılması, bu sporun geleceğini karartıyor. Oysa, voleybol sporu taraftarıyla sporcusuyla en temiz sporlardan birisidir. Futbolda olduğu gibi şiddet, küfür v.s kötü şeyleri duyamazsınız. Buna rağmen voleybol dışlanıyorsa, durup düşünmek gerekir” diye konuştu.
San, tüm olumsuzluklara rağmen yeni sezonda da Bölgesel Lig’de Konya takımlarının mücadele edeceğini belirterek, “Maddi sıkıntılarla boğuşan kulüplerimiz, her türlü olumsuz şartta bile Bölgesel Lig’de mücadele etmeye hazırlanmaktadır. Bayanlarda geçtiğimiz sezon tek takımımız vardı, bu sezon Karakartallar’ın da katılımıyla iki temsilcimiz olacak. Erkeklerde ise, yine aynı takımlar yer alacak. Konya’da voleybolun gelişmesi ve sevilmesi için her türlü çabayı harcıyoruz. Keşke maddi olarak da birileri çıkıp takımlarımıza destek olsaydı. Özellikle belediyelerden voleybol konusunda anlayış bekliyoruz. Onların vereceği destek çok önemli” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.