Hasan Angı: Yeni güzellikler  katmak istiyoruz

Hasan Angı: Yeni güzellikler katmak istiyoruz

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Aldığımız görevi AK Parti sevdasıyla koşmuş Konyalı hemşerilerimizin emaneti olarak teslim aldım. Şehrimizin var olan güzelliklerine yeni güzellikler katmak istiyoruz” dedi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı göreve gelmesinin ardından parti il binasında basınla buluştu. Basın toplantısına Konya Milletvekilleri Uğur Kaleli, Mehmet Babaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Hasan Angı, yeni bir döneme yürüdüklerinin belirterek, “Bu görevi şehrimizin geleceği adına kuruluşumuzdan bu güne kadar Ak Parti sevdasıyla koşmuş ve bu sevdaya gönül vermiş Konyalı hemşerilerimizin emaneti olarak teslim aldım. Şehrimizin var olan güzelliklerine yeni güzellikler katmak istiyoruz” dedi. AK Parti Konya İl Teşkilatının, cumartesi günü Konya’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programına hazırlandığını belirten Angı, “Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan şehrimize geliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Mevlana Meydanı’nda bazı açılışlar yapacak. Ardından Selçuklu Belediyemizin yaptığı kongre merkezimizin hem açılışını hem de İl Danışma Meclisi’ni yapacağız. Dolayısıyla hem Mevlana Meydanı’ndaki toplu açılışı ve mitingi hem de İl Danışma Meclisimizi Konya’ya yaraşır bir şekilde yapmamız gerekiyor. İnanıyoruz ki Konyalı hemşehrilerimiz, her mitingde olduğu gibi Cumartesi günü saat: 13:30’da Şehir Meydanı’nı da yine hınca hınç dolduracak ve Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlayacaktır” şeklinde konuştu.

1,5 MİLYAR LİRALIK YATIRIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’ya gelmesiyle 1,5 milyar liralık yatırımların toplu açılışını gerçekleştireceklerini aktaran Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, açılışların önceden bir küçük eserle yapıldığını ve gündem olduğunu fakat son yıllarda onlarca eserin topluca açıldığını kaydetti. Tüm eserlerin hepsini ayrı ayrı açma imkanının olmadığının altını çizen Akyürek, “Büyükşehir belediyemizin, ilçe belediyelerimizin ve diğer kamu kurumlarının çok sayıda eserini topluca açmış olacağız. nasip olursa Şeb’i Arus’da da ayrıca yeni açılışlar hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

AK Parti yeni il başkanı Hasan Angı’yı tebrik eden Başkan Akyürek de, sözlerini şu şekilde szürdürdü: “Hepimizin yakından tanıdığı Konyamıza birçok alanda hizmet etmiş olan, iş hayatında, siyaset alanında ve sanayi odası başkanı olarak sivil toplum kuruluşu yöneticisi olarak da Konyamıza önemli hizmetlerde bulunmuş Hasan Angı beyi tebrik ediyorum. bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da belediyeler, kuruluşlar ve teşkilatlar olarak gönül birliği içinde il başkanımızın koordinasyonunda Konyamıza daha güzel hizmetler yapabilmek ve Konya yatırımlarının gerçekleşmesini sağlamak konusunda hep birlikte elimizden geleni yapacağız.” Akyürek, cumartesi günü yapılacak olan mitinge tüm Konyalıları davet etti. Milletvekilleri adına İl Başkanı Hasan Angı’yı tebrik eden AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Bababaoğlu da, Hasan Angı’nın daha büyük başarılar getireceğine inandığını söyledi.

ALİ İBİLEME merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.