Hareketli hafta sonu

Hareketli hafta sonu

2. yarı hazırlıklarını sürdüren Konyaspor transferi lig başlamadan bitirmek istiyor. Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya: Önümüzdeki günlerde birkaç oyuncu ile sözleşme imzalayacağız

Türkcell Süper Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ligin 2. yarısı başlamadan transfere son noktayı koymak istiyor. Bu hafta sonu oldukça hareketli saatler yaşayacak olan temsilcimiz arzu ettiği isimlere bir bir imza attırmak hedefinde. Yaşadığı mali sıkıntılardan bir an önce kurtulup takım için gerekli isimleri renklerine bağlamak isteyen yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz gün Konya’nın önde gelen isimleri ile yapılan ve destek kararı çıkan toplantının sonuçlarını dört gözle bekliyor.

Konu ile ilgili henüz bir somut gelişme kaydedilmediğini belirten Kulüp Başkanı Kuntoğlu, Belediyeler ve odalardan gelecek haberleri beklediklerinin altını çizdi. Ayrıca Konyaspor, Antalya’da devam etiği kamp çalışmalarına bugün noktayı koyacak. Bugün yapacağı son çalışmanın ardından Konya’ya hareket edecek olan temsilcimiz, yarın Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapacağı çalışma ile Alanyaspor maçının hazırlıklarını tamamlamış olacak.
Devre arası transfer döneminde mali kriz nedeniyle bir hayli zor günler yaşan Konyaspor’un önümüzdeki günlerde birkaç oyuncu ile sözleşme imzalayacağı açıklandı. Kocaelispor’dan tecrübeli oyuncu Bülent Bölükbaşı ve Taner Gülleri ile ilgilenen Konyaspor bu iki oyuncunun kulüpleri ile olan problemlerinin çözülmesini bekliyor.
Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, yaptığı açıklamada birkaç gün içinde imzaların geleceğini belirterek, “Transfer edeceğimiz oyuncuların kulüpleri ile sorunlarının çözülmesini bekliyoruz. Ama gelişmeler iyiye gidiyor. Transferlerimiz için ışık var. Lig başlamadan transferlerimizi bitirmek istiyoruz. Önümüzdeki günlerde birkaç oyuncu ile sözleşme imzalayacağız. Önemli adımlar attık. Mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi. Mustafa Düzkaya Konyaspor’un kiralık olarak vermek istediği oyuncusu Ferdi Başoda’nın Konya Şekerspor ile anlaşamadığını sözlerine ekledi.
İLKER AVCIBAY MANİSASPOR’A KİRALANDI
Öte yandan Konyaspor son olarak Kocaelispor’da top koşturan Serhat Akın’ın transferini bitirmek üzere olduğu ortaya çıktı. Türkiye’de kalma ve Süper Lig’de oynama fikrine hayli sıcak bakan Serhat Akın ile görüşmelerin olumlu sonuçlandığı, imzanın da an meselesi olduğu vurgulandı. Konyaspor’un bu transferin dışında birkaç isimle daha anlaşıp son noktayı koyacağı belirtildi. Tüm eksikleri gidermek için yola çıktıklarını söyleyen futbol şube sorumlusu Mustafa Düzkaya, “Şehirden aradığımız ilgiyi bulmak bizim motivasyonumuzu artırdı. Artık işlerimiz daha kolay olacak” dedi. Öte yandan yeşil-beyazlılar kaleci İlker Avcıbay, sezon sonuna kadar Manisaspor kulübüne liralık olarak verildi. İlker Avcıbay’ı 2008-2009 sezonu sonuna kadar Bank Asya 1.Lig takımlarından Manisaspor’da top koşturacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.