Halildodzic: Takımda Tuhaf Şeyler Oluyor

Halildodzic: Takımda Tuhaf Şeyler Oluyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic takımında tuhaf şeylerin olduğunu, bırakıp gitmek ise en kolay yol olduğunu söyledi.İstifa edip etmeyeceğine ilişkin bir soruya Halilhodzic, "İstifa etmek, yoğun bir duygularla utanç bir durum...

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic takımında tuhaf şeylerin olduğunu, bırakıp gitmek ise en kolay yol olduğunu söyledi.

İstifa edip etmeyeceğine ilişkin bir soruya Halilhodzic, "İstifa etmek, yoğun bir duygularla utanç bir durum ve an yaşadım. Başkanımıza ve taraftarımıza

karşı hayal kırıklığı yaşıyorum. İçinde derin duygularla bunu yaşadım. Yepyeni bir takım oluşturmaya çalıştık. Bugünkü gördüğünüz oyuncular hazırlık yapamadığım ve hiçbir şekilde birlikte çalışmış oyuncular değil. Bu şekilde 11 hazırlamak için daha fazla zamana ihtiyacımız var. Avrupa maçından sonra birkaç değişiklik yaptım takıma taze kan takviyesi yapmak istedim." dedi.

Takımda yaptığı değişiklikler nedeniyle kötü bir gün geçirildiğini anlatan Halilhodzic, "İlk gol profesyonel bir hatadan yenilen bir gol. Her seferinden hocaların üzerinden bahane üretmek kolay olur. Bu akşamki tespitime göre bir çok oyuncunun Trabzonspor'da oynama seviyesi yetersiz. Bu saatte sonra ben çok düşünmem ve kararlar almam lazım. Hayatım boyunca en ağır yenilgiyi aldım. Taktik açıdan her değişikliği yapmaya çalıştım. Ama maalesef gol atmaya ve attırmaya çalıştık ama olmadı. İkinci yarı çok risk aldık buda gayet normal. Takım nasıl gol atar bilmiyorum. Birçok soru işareti var kafamda. Gitmek çok kolay olabilir. Ben neler yapabileceğimi ve nelerin altından kalkacağımı biliyorum. 3 ay önce dünyanın en iyi 5 hocalarından biri seçildim. 2 ayda hocalık yapmayı unutmuş olamam. Neyin nerede sorun olduğunu iyi düşünmek lazım. Kulübü terk edip gitmek en kolayı olur. O kadar üzgünüm ki kendimi düşünecek değilim. Muhtemelen yarın karmaşık sorulara daha iyi cevap veririm. Şu andan itibaren teknik sorunlarda sorumlu ben olduğum için herkes kendine soru soracak. Trabzonspor farklı bir şey hak ediyor. Bu değil" diye konuştu.

Takımında tuhaf şeylerin olduğunu belirten Halilhodzic, "Trabzospor'da oynadığınız zaman kulvarları seçmenize yer yok. Ligde, Avrupa kupalarında da, Türkiye kupasında da hırslı olmanız gerekli. Takım oluşturmak zaman alır. Biz kısa sürede takım oluşturduk. Perşembe günü Avrupa maçında 3 önemli oyuncuyu sakat verdim. Öyle bir dönem yaşıyorum ki, hayatım boyunca böyle bir dönemden geçmedim. Çok uzun bir kariyerim var kariyerim boyunca böylesi bir durumla ben karşı karşıya gelmedim. Nedir, nedendir bilmiyorum. Belki kara koyun benimdir. Uğursuzluğu taşıyan benimdir. Çok büyük bir utanç yaşıyorum. Bu şekilde bir maç ve performansa sergileyemezsiniz. Trabzonspor bunu hak etmiyor. Değişiklikler zamanındaydı, elimden gelen her şeyi yaptım. Trabzonspor'un formasını giydiğiniz zaman daha fazla sorumluluk taşıyarak daha fazla savaşçı olmanız lazım" ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.