Halfeti’de İlköğretim Haftası Kutlandı

Halfeti’de İlköğretim Haftası Kutlandı

Şanlıurfa ilinin Halfeti ilçesinde 2014-2015 eğitim yılı törenle başladı. İlköğretim Haftası kutlamalarına Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Engin, Milli Eğitim Müdür Vekili Veysi Atıcı ve Başkomiser...

Şanlıurfa ilinin Halfeti ilçesinde 2014-2015 eğitim yılı törenle başladı. İlköğretim Haftası kutlamalarına Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Engin, Milli Eğitim Müdür Vekili Veysi Atıcı ve Başkomiser Mehmet Fatih Tolga Baydar katıldı.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlayan tören okul öğrencilerinin okuduğu şiirlerle devam etti. 2014-2015 Eğitim-öğretim yılının başlaması ile ilgili kısa bir konuşma yapan Kaymakam Mehmet Keklik yaptığı açıklamada, "Yere ne kadar sağlam basarsanız, hayatta o kadar dimdik kalırsınız. Özgüveni yüksek, kendine güvenen ve güçlü bireyler olarak hayata devam edersiniz. İşte bu yüzden eğitim ve öğretimin önemi çok önemlidir. Eğitim ve öğretim, bireyin şekillenmesine yardımcı olan kavramdır. Şekillenmede en önemli görev önce anne babalara düşerken bir sonraki aşamada ise siz öğretmenlere düşmektedir. 2014-2015 yılı eğitim öğretim yılının başarılarla dolu olması diliyorum." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.