Halfeti Kaymakamı Köksal'dan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım

Halfeti Kaymakamı Köksal'dan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım

Halfeti Kaymakamı Mutlu Köksal, ihtiyaç sahibi 65 öğrenciye ayakkabı, 80 öğrenciye ise kırtasiye malzemesi yardımında bulundu. Kaymakam Köksal ilçeye bağlı bulunan Durak, Saylakkaya, Gözeli ve Yukarı Göklü mahallerindeki okulları ziyaret...

Halfeti Kaymakamı Mutlu Köksal, ihtiyaç sahibi 65 öğrenciye ayakkabı, 80 öğrenciye ise kırtasiye malzemesi yardımında bulundu. Kaymakam Köksal ilçeye bağlı bulunan Durak, Saylakkaya, Gözeli ve Yukarı Göklü mahallerindeki okulları ziyaret ederek, öğrencileri sevindirdi.

Okullarda sınıfları tek tek dolaşan Kaymakam Köksal, öğrencilerle diyalog kurarak onların geleceğe dair düşündükleri meslekler üzerine hoş sohbetler gerçekleştirdi. Öğrencilere bol bol nasihatlerde bulunan Kaymakam Köksal, tüm öğrencilere tek tek kırtasiye malzemesi hediye ederek, onlara eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.

Durak, Saylakkaya ve Gözeli ziyaretlerinin ardından Yukarı Göklü Mahallesi'ne geçen Kaymakam Köksal, burada 100. Yıl İlkokulu'na ziyarette bulunarak, ihtiyaç sahibi 65 öğrenciye ayakkabı ve 80 öğrenciye ise kırtasiye malzemesi hediye etti. Köksal, bu tür ihtiyaçların giderilmesi yönündeki çalışmaların ise devam edeceğini belirtti.

100. Yıl İlkokulu Müdürü Müslüm Yıldırım’a, böyle bir etkinlik tertip ettiğinden dolayı ayrıca teşekkür eden Kaymakam Köksal, bu tür çalışmaların tüm okullar için yapılması gerektiğini söyledi. köksal, ihtiyaç sahibi öğrencilerin tek tek tespit edilip, daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için gerekli özenin gösterilmesi gerektiğini ifade etti. Program, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.