Hakkari Valisi Canbolat, Yüksekova Polisevi'nde İncelemelerde Bulundu

Hakkari Valisi Canbolat, Yüksekova Polisevi'nde İncelemelerde Bulundu

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Yüksekova ilçesinde devam eden polisevinde incelemelerde bulundu.     Beraberinde İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile İl Jandarma Komutan Yardımcısı Yarbay Yalçın Baysal ile birlikte ilçeye...

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Yüksekova ilçesinde devam eden polisevinde incelemelerde bulundu.

    Beraberinde İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile İl Jandarma Komutan Yardımcısı Yarbay Yalçın Baysal ile birlikte ilçeye gelen Vali Canbolat'ı kaymakamlık binası önünde Kaymakam İbrahim Çenet ve kurum amirleri karşıladı. Ardından kaymakamlığa geçen Vali Canbolat, son kaymakamlar kararnamesiyle Yüksekova’daki görevine başlayan İbrahim Çenet’i yeni görevi dolayısıyla tebrik etti.

    Kaymakam Çenet ve kurum amirleriyle bir toplantı gerçekleştiren Vali Canbolat, daha sonra yapımı süren polisevi inşaatını gezerek incelemelerde bulundu. Vali Canbolat bina içinde yaptığı incelemelerde inşaatın bitmek üzere olduğunu ancak ince işçiliklerde ise henüz tamamlanmadığı binanın teslim alınması için bir an önce bitirilmesini eksikliklerin giderilmesini inşaat firması yetkilisine söyledi.

    Vali Canbolat, incelemelerden sonra Yüksekova 3’üncü Tümen Komutanlığı’na geçti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.