Hacı Hasan Yaşar Anadolu’nun scout ekibinde

Hacı Hasan Yaşar Anadolu’nun scout ekibinde

Konya Anadolu Selçukspor'da Zahir Renklibay başkanlığında göreve gelen yönetim kurulu tarafından başlatılan yapılanma çalışmaları çerçevesinde scout ekibi oluşturuluyor.

Konya Anadolu Selçukspor'da Zahir Renklibay başkanlığında göreve gelen yönetim kurulu tarafından başlatılan yapılanma çalışmaları çerçevesinde scout ekibi oluşturuluyor. Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, bir dönem Atiker Konyaspor’un formasını da giyen eski futbolculardan Hacı Hasan Yaşar ile sözleşme imzaladı.

Kulüp Tesislerinde gerçekleştirilen törende konuşan Kulüp Başkanı Zahir Renklibay: “Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte Konya Anadolu Selçukspor’umuzun pilot takım hüviyetini daha etkin bir şekilde kullanabilmek için önemli adımlar atıyoruz. Atiker Konyaspor’umuzun A takımı ve alt yapı takımlarımız arasında bir köprü vazifesi görecek Anadolu Selçukspor’umuzun yapılanması çalışmalarında oluşturduğumuz scout ekibi içinde çalışacak Hacı Hasan Yaşar’a başarılar diliyorum. İnşallah birlikte başarılı çalışmalar yapacağız” dedi.

Aldığı görevi layığı ile yerine getirmek için çalışacağını kaydeden Hacı Hasar Yaşar ise “Başta Atiker Konyaspor Kulüp Başkanımız Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu olmak üzere Kulüp Başkanımız Zahir Renklibay’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. İnşallah bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.