Hacettepe mesaisi sürüyor

Hacettepe mesaisi sürüyor

Konya Anadolu Selçukspor, Beyaz Grup’un 23.hafta maçında deplasmanda Pazar günü Ankara temsilcisi Hacettepe Spor ile karşılaşacak.

Konya Anadolu Selçukspor, Beyaz Grup’un 23.hafta maçında deplasmanda Pazar günü Ankara temsilcisi Hacettepe Spor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip ligde dördüncü sırada yer alan Hacettepe Spor’dan puan almanın hesabını yapıyor. Anadolu Selçukspor  zorlu karşılaşma öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip hafta sonu deplasmanda oynayacağı zorlu Hacettepe Spor karşılaşması hazırlıklarını Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesislerinde devam ediyor. Teknik Direktör Mehmet Yıldırım ve yardımcıları gözetiminde yapılan hazırlıklar, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Kuvvet ve ağırlık çalışması yapan Yeşil Beyazlılar, sahada kurulan istasyonlarda dayanıklılık ve koordinasyon üzerine bir çalışma yaptı. 21 Şubat Pazar günü Cebeci İnönü Stadyumu’nda oynanacak zorlu Hacettepe Spor-Anadolu Selçukspor maçı saat 13.30’da başlayacak.

Yeşil Beyazlılarda, geçen hafta oynanan Nazilli Belediyespor karşısında  kart cezalarını tamamlayan Seddar Karaman ve Ahmet Önay, teknik direktör Mehmet Yıldırım’ın şans vermesi halinde sahadaki yerlerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.