Gyiad’dan ‘demokratikleşme Paketi’ Yorumu: Türkiye Fazlasını Hak Ediyor

Gyiad’dan ‘demokratikleşme Paketi’ Yorumu: Türkiye Fazlasını Hak Ediyor

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Burcu Akdarı Toprak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ‘demokratikleşme paketi‘ni yeterli bulmadı; “Türkiye bundan daha fazlasını hak ediyor.

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Burcu Akdarı Toprak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ‘demokratikleşme paketi‘ni yeterli bulmadı; “Türkiye bundan daha fazlasını hak ediyor.” dedi.


Akdarı Toprak, pakete dair yaptığı açıklamada şunları kaydetti:


“Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu ‘demokratikleşme paketi’, ülkemiz adına pek çok yeniliği içeriyor. Uzun seneler tartışılan ancak bir arpa boyu yol alınamayan konularda önemli gelişmelere tanıklık edeceğiz. Türkiye'nin realitelerine gözümüzü kapatarak bir yere varamayacağımızı gördük. Kürt konusu, başörtüsü, Alevi talepleri, azınlıkların hakları, aşılması ve toplumun tüm kesimlerinin ortak paydada buluşması gereken hususlar olarak uzun seneler masada bekletildi.
Şimdi bir adım atıldı. Ancak Başbakan Erdoğan'ın da belirttiği gibi biz bu paketi yeterli görmüyoruz. Türkiye coğrafyasında yaşayan tüm insanlarımız çok daha fazlasına layıklar. İktidarı ve muhalefeti ile siyasal kültürel, sosyal ve ekonomik gelişmesini tamamlayan bir Türkiye'yi yaratmak için çalışmak durumundayız. Çünkü Türkiye daha fazlasını hak ediyor.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.