Güzel günler yakında

Güzel günler yakında

Gerek mahalli seçimlerde gerekse başkanlık seçimlerinde Saadet Partisi'nin belirleyici olacağını aktaran Birol Aydın, “Hükümetin heyecanı kalmadı. Saadet Partisi ile yeni ve güzel sayfalar açılacak” dedi

Saadet Partisi Karatay İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Bera Otel'de gerçekleştirilen kongrede tek liste ile seçime gidildi. Başkan Ali Genç, güven tazeleyerek, yeniden başkan seçildi. Düzenlenen kongreye; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın'ın yanı sıra; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Saadet Partisi Genel İdare Kurul (GİK) Üyesi Hasan Hüseyin Öz, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Av. Hasan Hüseyin Uyar, parti il başkan yardımcıları, ilçe başkanları, Karatay Eski Belediye Başkanı Mehmet Şen, Meram Eski Belediye Başkanı Veysel Candan, Konya Milli Görüş camiasının önemli isimlerinden Ali Güneri, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak, Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Konya Şube Başkanı Yavuz Aydın,  Milli Görüşçü Kuruluşlar Organizasyonu (MİLKO) temsilcileri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karatay İlçe Teşkilatı, çok sayıda partili ve davetli katıldı.

HÜKÜMETİN VE HALKIN AKLI KARIŞIK

Ülke insanının karamsar günlerden geçtiğini aktaran Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, “Güneş, biz görsek de görmesekte bir gün mutlaka doğacak” dedi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin ülkenin kötülüğünü istemediğini aktaran Aydın, “Adım nasıl Birol ise bu görüşe de o denli inanıyorum” diye konuştu. Erdoğan ve ekibinin sadece ülkenin iyiliğinin neden geçtiğini bilmediğini söyleyen Aydın, “Müthiş bir kafa karışıklığı içerisindeler. Kendilerine yarasadan dostlar edinenlerin, ülkenin bekasını temin etmesi imkânsızdır. Olmamışı olmuş gibi göstermek, siyasilere yakışmıyor. Borçlanma ortada. 2007 yılında dolar 1,8 TL'ydi. Doların yükselmesi, Türk parasının değer kaybetmesi demektir. Üretmeyen bir ülkeyiz. Benzin, mazot, gübre fiyatı artıyor. Et ithalatı arttı. Bunları vatandaş görmüyor mu? Halkımız, durumun iyi olduğunu farz ederek yaşıyor. Öngörüsüzlük içine girdik. Bir millet için en tehlikeli durum, geleceğin ne getirip ne götüreceğini bilememektir.

MELEZ DEĞERLER SİSTEMİ İÇİNDEYİZ

Toplumun ayarları ile oynandığını belirten Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nın ayarları ile oynandı. Polis teşkilatının, kurumların, adalet sisteminin, Sivil Toplum Kuruluşları (STK)'ların ve hocaların ayarları ile oynandı. Devlet elinde her ne varsa özelleştirdi. Biz bunları söyleyince bazıları bize 'Devletin ayanları önceden iyimiydi sanki' diyor. Ben de onlara şunu söylüyorum. Eskiden bu ülkenin herhangi bir ferdi ve STK'sı, sıkıntıların kendi elleri ile düzeltilebileceğini biliyordu. Melez değerler sistemi içinde yaşıyoruz. Buna en güzel örnek ayarlar bozulunca helal gıda şarküterilerin açılmasıdır. Müslüman bir ülkede helal gıda şarküteri olması o ülkeye zulümdür. Müslüman bir ülkede her şey helal olmak zorundadır. Komşuluk ilişkilerimiz, borçlanma kültürümüz değişti. Önceden insanlar teyzesinden, amcasından borç alırken; şimdi bankalara ve faize tutsak edildi. Savcılar, hakimler hiçbir zaman bu kadar baskı altında olmamıştı. Bütün kararlar, siyasi olarak veriliyor.  Ayrıca son 15 yıldır kutuplaşma siyaseti yapılıyor. Siyaset keskinleşmiş, kanamaya müsait olan konular üzerinde sıklıkla duruluyor. Söylenen sözlerin tamamına yakını oy almak için. İnsanlar, kutuplaştırılıyor. Bu kadar basiretsizlik olmaz. Benim huzurum ve mutluluğum üst kattaki komşumun mutluluğudur. Konya'nın mutluluğu, Edirne'nin mutluluğudur. Bir ve bütün olmamız lazım.”

SEÇİMLERE SAADET PARTİSİ DAMGA VURACAK

Ahlaki erozyonun arttığını ifade eden Aydın, helal ve haramın birbirine girdiğini dile getirdi. Gerek mahalli seçimlerde gerekse başkanlık seçimlerinde Saadet Partisi'nin kilit bir rol oynayacağını konuşmalarına ekleyen Aydın, şunları kaydetti: “Ümmetin umudu Türkiye. Muhammed Ali rakibine yumruk atar, tüm Türkiye büyük heyecan yaşardı. Rahmetli Naim Süleymanoğlu derece yapardı, ülkede bayram havası eserdi. Vatandaşın bizden beklentisi var. Bu heyecanları siyasi olarak da yaşamak istiyor. Maalesef şuanki hükümetin ve bürokratların heyecanı yok. Heyecan, yeniden Saadet Partisi ile başlayacak. Kafa karışıklığını bizler gidereceğiz. İktidara geleceğiz. Yaşanan tüm olumsuz olaylar karşısında içimiz yanıyor.

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum