Gürpilsan Plastik iftarda bir araya geldi 

Gürpilsan Plastik iftarda bir araya geldi 

Plastik ambalaj üretimi sektörünün önde gelen isimlerinden Gürpilsan, çalışanları ve yakınları ile iftarda bir araya geldi.

Plastik ambalaj üretimi sektörünün önde gelen isimlerinden Gürpilsan, çalışanları ve yakınları ile iftarda bir araya geldi. Plastik ambalaj malzemesi üretimi ve geri dönüşüm sektöründe 35 yıllık deneyimiyle kalite ve güven ilkelerinden ödün vermeden; her türlü  plastik ambalaj üretimi gerçekleştiren sektörünün önde gelen isimlerinden Gürpilsan, çalışanları ve yakınları ile iftar sofrasında bir araya geldi.

whatsapp-image-2022-04-18-at-12-01-13.jpeg

Gürpilsan’ın 5. Organize sanayi Bölgesinde ki yeni üretim tesislerinde gerçekleşen iftara ilgi yoğun oldu. Gürpilsan Şirketi sahiplerinden Mehmet Emin Gürbüz, yakınları ile iftarda bir araya gelmenin mutluluk verici olduğunu belirterek, “Ramazan’ın rahmet ve bereketini sonuna kadar hissettiğimiz bu günlerde değerli dostlarımız ve firmamız bünyesinde çalışan arkadaşlarımız ile bir araya geldik.

whatsapp-image-2022-04-18-at-12-01-12.jpeg

Düzenlediğimiz iftar programlarında güzel bir sohbet ortamı oldu. İş yoğunluğu nedeniyle görüşemediğimiz ve sohbet edemediğimiz dostlarımız ile iftar vesilesi bir araya gelmek bizi oldukça memnun etti” diyerek, davete katılanlara teşekkür etti.

SAİT ÇELİK 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.