Güreşte Veteranlar Dünya Üçüncüsü Birer, Başkan Uludağ’ı Ziyaret Etti

Güreşte Veteranlar Dünya Üçüncüsü Birer, Başkan Uludağ’ı Ziyaret Etti

Geçtiğimiz günlerde Sırbistan’da gerçekleştirilen Veteranlar Dünya Şampiyonası’nda ağır sıklette dünya üçüncüsü olan milli güreşçi Miktat Birer, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret etti. Çukurova Bölgesinin yetiştirdiği...

Geçtiğimiz günlerde Sırbistan’da gerçekleştirilen Veteranlar Dünya Şampiyonası’nda ağır sıklette dünya üçüncüsü olan milli güreşçi Miktat Birer, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret etti.

Çukurova Bölgesinin yetiştirdiği önemli güreşçilerden olan Miktat Birer, 21-25 Ağustos tarihleri arısında Sırbistan’ın Başkenti Belgrat’ta gerçekleştirilen Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonası'nda ağır sıklet kategorisinde ABD’li sporcuyu yenerek dünya üçüncüsü olmuştu.

Tek yenilgisini İranlı güreşçiden alan Birer, diğer tüm rakiplerini yenmeyi başardı. Birer’in bu başarısından gurur duyduğunu belirten Başkan Uludağ, "Sarıçam ilçemizi ve ülkemizi başarı ile temsil etmiş olan Miktat Birer’in başarısı aynı zamanda Sarıçam’ın ve Adana’mızındır. Gösterdiği üstün performanstan dolayı kendisini kutluyorum." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.