Güray Vural: A Milli Takım'da Kalıcı Olmak İstiyorum

Güray Vural: A Milli Takım'da Kalıcı Olmak İstiyorum

Akhisar Belediyesporlu Güray Vural, A Milli Futbol Takımı'nda kalıcı olmak istediğini söyledi.Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynayacağı EURO 2016 grup eleme maçları için ilk çalışmasını bu akşam Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde yapan ve...

Akhisar Belediyesporlu Güray Vural, A Milli Futbol Takımı'nda kalıcı olmak istediğini söyledi.

Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynayacağı EURO 2016 grup eleme maçları için ilk çalışmasını bu akşam Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde yapan ve antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Güray, milli takımla ilgili düşüncelerini anlattı.

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Fatih Terim'e kendisini A Milli Takıma çağırdığı için teşekkür eden Güray, "Fatih hocama beni buraya layık gördüğü için teşekkür ederim. Önemli olan burada kalıcı olmak. Sürekli milli takım formasını giymeyi hedefliyordum. Ülkemiz adına Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile çok önemli iki maça çıkacağız." dedi.

Gruba iyi başlayamadıklarını belirten Güray Vural, "İzlanda'ya mağlup olduk, Çek Cumhuriyeti de grubun güçlü takımı Hollanda'yı yendi. Bu, iki maçın önemini daha çok artırdı. İki karşılaşmadan 6 puan almamız gerekiyor. Geçen sene daha çok önde oynadım. Bazı maçlarda sol bekte süre aldım. Benim için mevki fark etmiyor. İki taraflı da oynayabiliyorum. Hocamız nerede görev verirse elimden geleni yaparım. Aramıza 3 arkadaşımız katıldı. Onlar da takım için önemliler. Bizler burada yeniyiz ve yeni şanslar elde edebiliriz. Umarım bu şansı en iyi şekilde değerlendiririz." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.