Gündoğar’dan müzik severlere tekrar merhaba

Gündoğar’dan müzik severlere tekrar merhaba

Müziğin her alanına 20 yılını veren, 1999 yılında Senin İçin adlı bir albüm çıkaran Gündoğar, son olarak Gündoğar 2009 adlı bir albüme daha imza atarak hayranlarını sevindirdi.

Bu güne kadar pek çok sanatçının albümlerini yapan Gündoğar, 20 yılı aşkın bir süredir profesyonel sanat hayatına yönetmen, aranjör, besteci, söz yazarı, icracı ve enstrümanist olarak devam ediyor. Birçok kurum ve kuruluşa müzik hazırlayan Gündoğar, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin unutulmaz parçalarından olan ‘Efsane’ müziğinin bestecisi ve aranjörlüğü ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın seslendirdiği ‘Bu Şarkı Burada Bitmez’ adlı albümün bütün bestelerini, yönetmenliğini ve aranjörlüğünü yaptı. Albümlerinde soft, duygusal eserlere yer veren Gündoğar, bunun yanında Progressive Rock, Hard Rock ve Deneysel Rock’a da yer veriyor. Konu olarak albümlerinde aşk ve sevginin yanı sıra Gündoğar, savaşın kötülüğü, evrenin sonsuzluğunu, insanın yalnızlığını çözümsüzlüğe ve umutsuzluğa itmeden anlatıyor.
Albümleri milyonlar satan, tanınmış sanatçılara bestecilik, yönetmenlik ve aranjörlük yapan, müziğin tüm alanlarında çalışmalarına devam eden Gündoğar, kendisine ait olan besteleri, sözleri ve yönetmenliğiyle sanatla geçen uzun yılların birikimini kendi yorumuyla hazırladığı ‘Gündoğar 2009’ albümüyle müzikseverlerin beğenisine sunuyor.
UĞUR ELMAS

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum