Gümrük Ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Kktc’de

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Kktc’de

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, resmi temaslarda bulunmak amacıyla KKTC’ye gitti.KKTC Maliye Bakanı Birikim Özgür ve Ekonomi Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun ile görüşmeler yapacak olan G...

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, resmi temaslarda bulunmak amacıyla KKTC’ye gitti.

KKTC Maliye Bakanı Birikim Özgür ve Ekonomi Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun ile görüşmeler yapacak olan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, iki ülke arasında ortak gümrük komitesi kurulması ile tüketicilerin korunması için hazırlanan 2 farklı anlaşma metnine imza atacak. Tüfenkci, Özgür ve Atun ile gerçekleştireceği görüşmelerin ardından Başbakan Ömer Kalyoncu tarafından kabul edilecek. İlk görüşmesini Maliye Bakanı Birikim Özgür ile yapacak olan Bakan Tüfenkci, görüşmenin ardından Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı arasında, Maliye Bakanlığı’nda gerçekleştirilecek törende ’Ortak Gümrük Komitesi Kurulmasına İlişkin Mutabakat Muhtırası’ imzalanacak.

Tüfenkci, saat 15.00’te Ekonomi Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun’u ziyaret edecek. Ardından Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Ekonomi Sanayi ve Ticaret Bakanlığı arasında, ’Tüketicilerin Korunması’ konusunda işbirliği protokolü imzalanacak. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin saat 16.30’da Başbakan Ömer Kalyoncu tarafından kabul edilmesi bekleniyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.