Gülveren Kepez’i seçti

Gülveren Kepez’i seçti

Torku Selçuk Üniversitespor iç transferde anlaşma zemini aradığı Onur Gülveren’i Kepez Belediyespor’a kaptırdı. Sarı-mavili yönetim Gülveren’in tercihini Kepez’den yana kullandığını belirttiler

TB2L temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-mavili ekip anlaşma zemini aradığı başarılı oyuncusu Onur Gülveren’i ise Kepez Belediyespor’a kaptırdı. Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Liginde istediği performansı gösteremeyerek lige veda eden Kepez Belediyespor yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Antalya ekibi bu kapsamda Torku Selçuk Üniversitesinden üçüncü ismi de renklerine bağladı. Daha önce Azizcan Özdemir ve Cemal Bayraktar’ı renklerine bağlayan Kepez Belediyespor son olarak Torku Selçuk’un yeniden anlaşma zemini aradığı Onur Gülveren ile anlaştı.Onur’un tercihini Kepez Belediyesi’nden yana kullandığına dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu, Onur ile yeniden anlaşmak istemiştik. Kendisine gerekli teklifimizi ilettik. Ancak Onur tercihini Kepez den yana kullandı. Onun bu kararına saygı duyuyor ve bu oyuncuya bugüne kadar kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz dedi.Arıkoğlu, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve 9 Ağustosta resmen başlayacak kamp çalışmalarına kadar birkaç önemli transfer daha yapacaklarını sözlerine ekledi.

 ÜNİVERSİTE, MERSİN İ AĞIRLAYACAK
Sarı-mavili ekip yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Beko Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Konya’da 15 günlük ortak kamp yapacak. Kamp boyunca takımlar arasında çok sayıda özel maç oynanacak.Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginde mücadele verecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinin yeni sezon öncesinde yapacağı çalışma programı iyice netleşmeye başladı. 9 Ağustosta 2010-2011 sezonu öncesi ilk antrenmanını yapacak olan temsilcimizin kamp dönemi içerisinde Beko Basketbol Liginin güçlü ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ile 15 günlük ortak kamp yapacağı açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada antrenörlüğünü eski Selçuk Üniversitesi Baş antrenörü Mete Babaoğlu’nun yaptığı Mersin temsilcisi Konya’da 15 günlük kamp yapacak. Bu kamp çerçevesinde Torku Selçuk Üniversitesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi arasında çok sayıda hazırlık maçı yapılması planlanıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.