Güdat Üyeleri Yaz Temel Gelişim Kampını Tamamladı

Güdat Üyeleri Yaz Temel Gelişim Kampını Tamamladı

Gaziantep Üniversitesi Dağcılık topluluğu (GÜDAT) üyeleri 2015-2016 dönemi Yaz Temel Gelişim Kampını, Araban’ın Köklüce Kanyonunda başarılı bir şekilde tamamladı.GÜDAT Lideri Murat Özbak, dönem başlar...

Gaziantep Üniversitesi Dağcılık topluluğu (GÜDAT) üyeleri 2015-2016 dönemi Yaz Temel Gelişim Kampını, Araban’ın Köklüce Kanyonunda başarılı bir şekilde tamamladı.

GÜDAT Lideri Murat Özbak, dönem başlarında gerçekleştirdikleri Yaz Temel Kampının devamı ve gelişimi açısından son derece önemli olan yaz gelişim kampının tüm eğitimlerini sorunsuz bir şekilde üyelerine aktarıldığı bir kamp olduğunu söyledi. Yaz Temel Gelişim Kampının Köklüce kanyonunda uygun hava koşullarında teknik bilgi açısından son derece eğitici ve yararlı olduğunu ifade eden Özbak, “Kampı sorunsuz bir şekilde tamamlayarak Gaziantep Üniversitesi’ne dönüşümüzü sağladık. Parlayan Yıldız Gaziantep Üniversitesi’nin öğrencileri olarak okulumuzu her yerde olduğu gibi bu kampta da başarıyla temsil ettiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.