GreenBox Coffee M1Konya’da açıldı

GreenBox Coffee M1Konya’da açıldı

GreenBox Coffee, Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un da katıldığı M1 Konya AVM’de yeni şubesini yoğun bir katılımla hizmete açtı

Dünyanın farklı bölgelerinde yetişen seçkin kahve çekirdeklerini, en ileri tekniklerle kavurarak enfes kahve deneyimine dönüştüren GreenBox Coffee, yenilikçi ve rafine edilmiş ürün gamına sahip yapısı ile M1 Konya AVM’de hizmet verecek. İddialı tatları ve lezzetli kahvelerini vatandaşlarla buluşturmayı hedefleyen GreenBox Coffee, Gazeteci - Yazar Mehmet Akif Ersoy’un da katılımı ile M1 Konya AVM’de yeni şubesini hizmete açtı.

adsiz.jpg

Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı ‘Tünel – Gazze’de Yaşamak’ kitabını da imzaladığı açılış, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Açılış gününde tüm kahve çeşitleri yüzde 50 indirimli olarak vatandaşlara sunuldu.

adsiz-001.jpg

Gerçekleşen açılış ile alakalı değerlendirmeler yapan GreenBox Coffee M1 Konya AVM Şubesi Yetkilisi İbrahim Gökmen, ‘’Gelişen ve geliştikçe değişime uğrayan kahve sektörünün ve müşteri profilinin beklentilerini karşılamak adına GreenBox Coffee’nin yeni bir şubesini M1 Konya AVM’de vatandaşların hizmetine sunduk. Yaşanan bu ekonomik sıkıntıların karşısında yeni bir alanla istihdam sağlayarak hizmet vermek bizler için çok önemli. Açılışımız da yoğun bir katılıma ev sahipliği yaptı. Açılışımıza katılan Gazeteci Mehmet Akif beyin yanı sıra tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz’’ dedi. Açılışın çok güzel geçtiğini vurgulayan Mehmet Akif Ersoy ise ‘’Konya’da olmak çok güzel. Gerçekleşen bu açılış vesilesi ile de Konyalılarla buluşmak güzel bir hatıra oldu’’ ifadelerini kullandı.

EYYÜB KARAKUZU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.