Gözler Yeni Nesil’de

Gözler Yeni Nesil’de

Kendi salon ve seyircisi önünde Düzce Gençlikspor’u farklı bir skorla mağlup ederek moral bulan Selçuk Üniversitesi hafta sonunda karşılaşacağı Yeni Nesil maçının hazırlıklarına bugün başlayacak

Türkiye Erkekler Basketbol 2.Ligi A Grubunda mücadele veren Selçuk Üniversitesi’nde yüzler gülüyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Düzce Gençlik ile karşılaşan ve rakibini 101-38 mağlup eden sarı-mavililer Beko Basketbol Ligi’nde bir engeli daha kayıpsız geçti. Temsilcimiz bu hafta deplasmanda oynayacağı Yeni Nesil karşılaşmasının hazırlıklarına ise bugün yapacağı antrenmanla start verecek. Antrenör Hasan Özmeriç nezaretinde ilk çalışmasını sabah yapacak olan Sarı-Mavililer ikinci antrenmanını ise öğleden sonra gerçekleştirecek.
Düzce Gençlik galibiyeti ile büyük moral bulduklarını ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten,” Cumartesi günü kendi sahamızda Düzce Gençlikspor’u ağırladık. Kolay bir galibiyet oldu. Oyuncularımız iyi oyun oynadı. Aldığımız bu galibiyetle son haftalarda yaşadığımız sıkıntıyı geride bırakmış olduk. Artık bizim için Düzce Gençlik maçı geride kaldı. Önümüzde Yeni Nesil karşılaşması var. Bu maçı düşünmeye başladık. Hedefimiz rakibimiz karşısında etkili oyunumuzu sürdürüp bu maçtan da galibiyetle ayrılmak” dedi.
Hedeflerinin Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek olduğunu kaydeden Kulüp Basıns özcüsü Güven Öten” Selçuk Üniversitesi olarak bu sezon başarılı olup tekrar Beko Basketbol Ligine yükselmek istiyoruz. Yönetim, teknik heyet ve taraftar olarak hepimiz kenetlenmiş durumdayız. İnşallah sezon sonuna kadar başarılı maçlar çıkartıp, misafir olduğumuz 2.ligden tekrar Beko Basketbol ligine yükseleceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.