Gözler Veste’e çevrildi

Gözler Veste’e çevrildi

Pertevniyal yenilgisi ile moral kaybeden Selçuk Üniversitesi, hafta sonu kendi evinde Vestel ile karşılaşacak. Zorlu maçın hazırlıklarına başlayan sarı-mavililerde tek hedef kazanarak yoluna devam etmek

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Vestel maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla start verdi. Antrenör Hasan Özmeriç nezaretinde ilk çalışmasını yapan Sarı-Mavililerde moraller yüksek. Deplasmanda Pertevniyal’a mağlup olan Selçuk Üniversitesi Vestel karşılaşmasını kazanarak bu mağlubiyeti telafi etmek istiyor.

Pertevniyal karşılaşmasında oyuncuların yorgun olduğunu ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten, “Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Pertevniyal ile karşılaştık. Zor bir maç oldu. Oyuncularımız yorgun olmasına rağmen maçı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar ancak olmadı. Bu hafta ise kendi sahamızda Vestel ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımıza başladık. Hedefimiz, bu zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Öte yandan Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nin 21.haftası geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. Lig’de oynanan maçlardan alınan sonuçlar şöyle: Gelişim Koleji: 81 – İstanbul Büyükşehir Belediyesi: 69 İTÜ: 80 – Olin Gençlik: 71 Pertevniyal: 71 – Selçuk Üniversitesi: 59 Yeni Nesil: 58 – Trabzonspor Basketbol: 95 Optimum TED Ankara Kolejliler: 86 – Akçakoca Poyraz: 68 T.E.Dağcılık: 75 – Genç Banvitliler: 92 Erçelik Pamukkale Üniversitesi: 79 – Genç Telekom: 68 Akhisar Belediye: 66 – FMV Işıkspor: 71
Olin Gençlik, Genç Telekom ve Fmv Işıksporun zirve yarışı verdiği TB2L B Grubunda ise Yeşilyurt, Akhisar Belediye, Uşak Belediye ve İstanbul Teknik Üniversitesinin sezonu 3 ila 7. basamaklar arasında tamamlama ihtimali bulunuyor. 7 takımın Play-Offu garantilediği bu grupta asıl çekişme son bilet için yaşanacak. Tenis Eskrim Dağcılık, Genç Banvitliler ve Akçakoca Poyraz; 21. hafta sonunda 9 galibiyetle 8. sırada bulunan Optimum TED Ankara Kolejliler i takiplerini sürdürüyorlar. Gruplarında son iki sırayı alan ekiplerin 2010-2011 sezonunda oynama hakkını kaybedecekleri ligin B Grubunda Erçelik Pamukkale Üniversitesi başta olmak üzere 4 takım küme düşmemeye çalışacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.