Gözler Pursaklar’da

Gözler Pursaklar’da

Şekerspor 3. hafta deplasmanda oynayacağı Pursaklar maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Pursaklarspor ile oynanacak maçın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor sezonun ikinci maçında sahasında Eyüpspor’u 4-0  yenerek ilk galibiyetini aldı. Yeşil-beyazlı ekip 3. hafta deplasmanda oynayacağı Pursaklar maçının hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz hafta oynadığı 3 maçta da yenilgi yüzü görmeyen Torku Şekerspor bu maçta da galip gelerek seriyi sürdürmek istiyor. Ligde iki maça çıkan ve hanesine 4 puan yazdıran Konya Torku Şekerspor haftayı da 4.sırada tamamladı. 3. hafta Ankara deplasmanına gidecek olan yeşil-beyazlı ekip rakip Pursaklar’ı yenerek üst sıralara tırmanışı devam ettirmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip bu zorlu maçın hazırlıklarını teknik direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde sürdürüyor. Camiada geçtiğimiz hafta alınan galibiyetlerin ardından moraller üst seviyede.

Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak yoğun bir haftanın ardından 1 günlük izin sonrası tekrar çalışmalara başladıklarını ifade etti. Altıparmak, “ Pazartesi günü deplasmanda Pursaklarspor ile oynayacağız bizim için çok önemli bir maç. Tüm maçlarımız önemli ancak geçtiğimiz haftanın bir anlam kazanması için bu maçtan da galibiyetle ayrılmalıyız. Rakibin durumuna bakıp aldanmamalıyız. Bu ligin her takımı ayrı kalitede. Rakibimiz Pursaklar da bu ligin yeni ekiplerinden. Ancak Torku Şekerspor’un hedefi belli. Her maçta olduğu gibi Pursaklar karşısına da galibiyet için çıkacağız. Çalışımlarımız sorunsuz devam ediyor. Üzerimizdeki olumlu hava çalışmalarımızın çok daha faydalı geçmesini sağlıyor. İnşallah bu havayı sürdürmek için ekip olarak elimizden geleni yapacağız” dedi. 
BAŞKAN GİDİŞATTAN MEMNUN
Konya Torku Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence geçtiğimiz hafta yaşanan yoğun maç trafiğinden  başarı ile çıkan oyuncularını ve teknik heyeti tebrik etti.   
Erence: “Konya'da oynadığımız ilk maçında galip gelmek istiyorduk. Bunu da başardık. Tüm oyuncularımı ve teknik heyetimizi özverileri nedeniyle kutluyorum. Çünkü 1 haftada üst düzey mücadelenin yaşandığı 3 maça çıkmak kolay değil. Hepsini alınlarından öpüyorum. Şekerspor bundan sonraki günlerde daha da iyi olacaktır. Camia olarak iyi bir ekip oluşturma çabası içine girmiştik. Kolej takımı havasında bir ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum. İnşallah bu ortamı iyi değerlendirip hedefimize ulaşırız” dedi. 
Süper Toto 2. Lig Kırmızı grupta ikinci hafta geçtiğimiz Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı. 29 Ağustosta başlayan ligde Elazığspor ve Fethiyespor 2’de 2 yapan ekipler oldu.  Kırmızı grupta ikinci hafta sonunda henüz puanla tanışamayan iki ekip ise Türkiye liglerinin köklü ekiplerinde Kocaelispor ve ligin yeni ekibi Pursaklarspor oldu.  Temsilcimiz Konya Torku Şekerspor ise ikinci maçında Eyüpspor’u 4-0 yenerek ligin ikinci haftasında ilk galibiyetini aldı. Sezona Adana Demirspor beraberliği ile başlayan yeşil-beyazlı ekip ikinci hafta aldığı bu galibiyetle puanını 4’e yükseltti. Torku  ekibi puan sıralamasında ise 3. sıraya çıktı. Süper Toto 2. Lig Kırmızı grupta 3. hafta programı ise şu şekilde:
Dardanelspor-Tokatspor, Adana Demir-1461 Trabzon, Türk Telekom-Kocaelispor, Bld.Vanspor-Şanlıurfaspor, Eyüpspor-Balıkesirspor, Tarsus İ.Yurdu-Sakaryaspor, Ofspor-Elazığspor, Fethiyespor-Pendikspor, Pursaklarspor-Konya T.Şeker

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.