Gözler Paşa'da

Gözler Paşa'da

Antalyaspor maçını üç puanla kapatan Torku Konyaspor'da Kasımpaşa hazırlığı bugün başlayacak. Kartal'ın Arnavut futbolcusu meha ilk yarıyı kapattı. Temsilcimiz kupada g gurubunda mücadele edecek

Torku Konyaspor’da   Kasımpaşa maçının hazırlıkları bugün başlayacak. Konya seyircisi, sezon başından buyana içi sahada en gollü 3. maçı izledi. Cumartesi günü Antalyaspor’u yenerek puanını 23’e yükselterek 7. sıradaki yerini koruyan Torku Konyaspor’da gözler Kasımpaşa maçına çevrildi. 15. hafta maçında, Cumartesi günü  deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılarda iki günlük izinin ardından haftanın ilik antrenmanı bugün Kayacık tesislerinde gerçekleştirilecek.  Ligin ilk yarısında, geride kalan 3 hafta da Kasımpaşa ve son hafta da Beşiktaş ile deplasmanda, 16. hafta ise iç sahada Bursaspor ile karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor’da hedef, 3 maçı en az kayıpla geçerek devreyi en iyi yerde bitirmek. Torku Konyaspor taraftarları Antalyaspor maçıyla birlikte sezon başından bu yana en gollü 3. maça tanıklık etti. Ligin 3. haftasında Konyaspor’un Galatasaray’a 4-1 yenildiği karşılaşmada 5 gol izleyen taraftarlar, 12. hafta Eskişehirspor ve bu hafta da Antalyaspor karşısında yine 5’er gol izleme olanağını buldu. Kartallar 12. hafta Eskişehirspor, 14. hafta da Antalyaspor’u aynı sonuçla 3-2 yenerek taraftarlarını sevindirdi.

MEHA İLK YARIYI KAPATTI

Öte yandan yeşil-beyazlı ekibin Arnavut futbolcusu Meha, ilk yarıyı kapattı. Antalyaspor maçının sonlarına doğru dizinden sakatlanan Meha'nın durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, bu oyuncunun ikinci yarıya hazır olacağı gelen bilgiler arasında.

KUPADA G GRUBUNDAYIZ

Ziraat Türkiye Kupası'nda grup kuraları çekildi. Kupada geçen hafta Kocaeli Birlikspor'u eleyen temsilcimiz Torku Konyaspor, G gurubunda yer aldı. Yeşil-beyazlılar, Kayserispor, İnegölspor ve Etimesgut Belediyespor'un bulunduğu gurupta mücadele edecek.  Kupada ilk maçlar 15-16-17 Aralık'ta oynanacak. TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilecek kura çekiminde  Torku Konyaspor'u yönetici Abdullah Şanlı'nın İstanbul'da bulunan oğlu Furkan Şanlı temsil etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.