Gözler Ordu maçında

Gözler Ordu maçında

Kartal deplasmanından 1 puanla dönen Konyaspor’da, gözler hafta sonunda oynanacak Orduspor maçına çevrildi. Basın sözcüsü Yönet, telafisi olmayan haftalara girdiklerini söyledi

Konyaspor’da gözler, Pazar günü iç sahada oynanacak Orduspor maçına çevrildi. Kartalspor beraberliğiyle Bucaspor’u puan olarak yakalayan ve ilk iki umutlarını sürdüren yeşil-beyazlılar, ligde tehlike hattının hemen üzerinde yer alan ve düşmeme mücadelesi veren Orduspor’u yenerek yeniden çıkışa geçmeyi ve moral kazanmayı amaçlanıyor.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Kartalspor maçının hazırlıklarına, Pazartesi günü ara vermeden başlayan Kartallar, dün öğle saatlerinde Tatlıcak tesislerinde teknik sorumlu Mehmet Yıldırım yönetiminde teknik-taktik çalışması yaptılar. İzinli futbolcular Abdulvahit, Serhat Akyüz ve Erdal Kılıçaslan da katıldı. Kaleciler Haluk ve Eray'ın ise tedavileri sürdürülmekte. Konyaspor’da, forvet oyuncusu Tayfun’un cezası sona erdi. Teknik adamlar görev vermesi halinde bu futbolcu Pazar günü Orduspor’a karşı forma giyecek. Konyaspor’da hazırlıklar Cumartesi günü sona erecek ve futbolcular tesislerde kampa alınacak.

YÖNET İDDİALI KONUŞTU

Kartalspor karşısında alınan 1 puanın da küçümsenmemesi gerektiğinin belirten Konyaspor başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Cengiz Yönet, takım olarak en doğrusunu yapmanın gayretinde olduklarını ve bunun karşılığını da Süper Lig hedefine ulaşarak alacaklarına inandığını söyledi.

Konyaspor basın sözcüsü Yönet açıklamasını şöyle sürdürdü. "Oyuncularımız Kartalspor maçında gerçekten iyi bir oyun ortaya koydular. Konyaspor bence sezonun en iyi oyunlarından birini oynadı ama gol yollarında etkisiz kaldık. Kartalspor maçında 3 puan almayı gerçekten çok arzuladık ama olmadı. Sezon sonuna kadar bu mücadelemizi devam ettireceğiz. Rakiplerimizde bizimle oynadıkları maçlarda iyi mücadele ediyorlar. Onlarında mücadelelerine saygı duyuyoruz. Herkes doğruyu yapmaya çalışıyor. Ama biz en doğruyu yaparak hedefimize ulaşacağız."

TELAFİSİ OLMAYAN HAFTALAR

Pazar günü iç sahada Orduspor ile oynayacakları karşılaşmaya da değinen başkan yardımcısı ve basın sözcümüz Cengiz Yönet, telafisi olmayan haftalara girdiklerini belirtti ve açıklamasını şöyle tamamladı. "Ligin boyu kısaldıkça heyecan artıyor. Kaybedilen puanların telafisi artık neredeyse imkansız hale gelecek. Takımımız kendi sahasında oynadığı maçlardaki başarısını Orduspor mücadelesiyle başlayacak seride de sürdürecektir. Konya büyük bir şehir, Konyaspor büyük bir camia. Hedefe ulaşılması adına ne gerekiyorsa yapılacaktır. Önceliğimiz Orduspor maçını kazanarak takımımızın üzerinde oluşmaya başladığını hissettiğimiz stresi ve baskıyı kırması. Bunun için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli. Konyalı sporseverlerden 21 Şubat Pazar günü saat 13.30'da oynayacağımız Orduspor maçında tribünleri doldurarak takımımıza destek vermelerini istiyoruz. Konyaspor, Orduspor karşılaşmasını kayıpsız geçerek kendilerine iyi bir Pazar günü yaşatacak. Buna inanıyoruz."

ÖMER: ORDU MAÇI KIRILMA MAÇI

Kartalspor maçından 3 puanla ayrılarak yakalamak istedikleri avantajı iyi kullanamadıklarını söyleyen yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli futbolcusu Ömer Hacısalihoğlu, Orduspor karşılaşmasını kazanarak seri başlatmak ve Süper Lig hedefi doğrultusunda yollarında ilerlemek istediklerini bildirdi. Orduspor karşılaşmasının gerçek anlamda bir kırılma noktası olacağını da sözlerine ekleyen tecrübeli futbolcu, "Kendi sahamızda puan kaybına kesinlikle tahammülümüz yok. Rakip ayrımı yapacak durumda da değiliz. Tek düşüncemiz Orduspor maçını kazanarak yeniden bir seri yakalamak. Bunu başaracak güce sahibiz. Pazar günü tribünleri dolduracağına inandığımız taraftarlarımızında desteğiyle Orduspor maçını galip bitirerek Süper Lig hedefimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.