Gözler lige çevrildi

Gözler lige çevrildi

Kamp programı ve hazırlık maçları serisini tamamlayan Torku Konyaspor, ligin ilk haftasında oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor

Konyaspor’da, ligin ilk haftasında, iç sahada Bucaspor ile oynanacak maçın hazırlıkları tam kadro sürüyor. Önceki akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan antrenmana tüm oyuncular katıldı. Topla ısınma hareketlerinin ardından oyuncular 5’e 2 ve topla dayanıklılık ve pas çalışması yaptı. Antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle tamamlandı.

Torku Konyaspor’da dün sabah ise dayanıklılık çalışması gerçekleştirildi.. Bucaspor’u yenerek lige galibiyetle başlamayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımın Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yaptığı antrenmana sakat olan Selim Ay dışında tüm oyuncular katıldı. Antrenman ısınma hareketleriyle başlarken, polar saatlerle yapılan dayanıklılık koşuları ile devam etti. Dün akşam ise taktik çalışan Torku Konyaspor’da hazırlıklar bugün de devam edecek.

Konya, Isparta Davras ve Bolu’da gerçekleştirilen ilk üç dönem hazırlıklarında en iyi şekilde çalışan ve fizik güç olarak iyi durumda bulunan Konyaspor’da hedef, sezona Buca galibiyetiyle başlamak ve ligi şampiyon olarak bitirerek Süperi lige çıkmak. Kartallar, hazırlık maçlarında gösterdikleri iyi performansla da olumlu not aldı. Torku Konyaspor’da, sakatlık ve cezalarda göz önüne alınarak alternatif olarak iki veya üç futbolcu transferi içinde temaslar sürdürülmekte. Bu futbolcuların birinin stoper, diğerinin ön libero ve sol kanat oyuncusu olacağı kaydedildi.

Konyaspor’un Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Konyalılara takımlarıyla gurur duyacakları bir sezon yaşatacaklarını belirtti. Takımda birlikteliği sağlamanın çok önemli olduğunu ve bunun faydasını ligde göreceklerini vurgulayan Özkara, geride bıraktıkları üç hazırlık döneminde olağanüstü bir çalışma temposu yakaladıklarını aktardı. Yakaladıkları temponun oynadıkları tüm hazırlık maçlarına yansıdığını anlatan Özkara, şunları kaydetti: “Her gün takım olarak performansımızın üzerine koyarak gidiyoruz. Zaten geçen seneden gelen oturmuş bir iskelet kadro var. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla daha iyi işler yapmak için çalışıyoruz. Gelinen nokta itibariyle son derece memnunuz. Taraftarlarımız merakla Konyaspor’u bekliyor. Konyalılara takımlarıyla gurur duyacakları bir sezon yaşatacağız.”

SEKMAN: MUTLU SONA ULAŞACAĞIZ

Süper Lig tecrübesi kazandığı kulübümüze 4 sezon aradan sonra yeniden geldiği için mutlu olduğunu belirten yeni transfer Erkan Sekman, herkesin tek düşüncesinin Süper Lig olduğunu ve bunun için zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini ifade ederken, mutlu sona ulaşacaklarına inandığını söyledi. Açıklamasına öncelikle yeniden evime geldiğim için çok mutluyum sözleriyle başlayan Erkan Sekman, “Takım arkadaşlarımız, teknik heyetimiz ve yönetimimiz ile birlikte Torku Konyaspor’u hak ettiği yer olan Süper Lig’e taşımak adına buradayız. İstediklerimizi gerçekleştirir ve güzel günler yaşayarak bu hedefimize ulaşırız. Süper Lig tecrübesi kazandıysam öncelikle bunu Torku Konyaspor’a borçluyum. Çünkü ilk Süper Lig deneyimimi burada yaşadım. Sonrasında da bunu oynadığım takımlarda daha da geliştirdim. Benim adıma yeni bir heyecan. Büyük ve taraftarı olan bir camiaya hizmet edeceğim. Bunun sorumluluğunun farkındayım. Her şey istediğimiz gibi olur ve inşallah Torku Konyaspor’u kalıcı olarak uzun yıllar mücadele edeceği Süper Lig’e taşırız” şeklinde görüş belirtti. 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.