Gözler lige çevrildi

Gözler lige çevrildi

Selçuk Üniversitesi’nde lig için geri sayım başladı. Bugünü dinlenerek geçirecek olan Sarı-Mavililer, İTÜ maçının hazırlıklarına yarın başlayacak. Kulüp Başkanı Turgut, takımın iyi yolda olduğunu söyledi

Basketbol Erkekler 2. Lig B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi verecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde gözler lige çevrildi. Yoğun bir hazırlık dönemi geçiren ve özel maç serisini Uşak Üniversitesi karşılaşmalarıyla sonlandıran sarı-mavililerde lig için geri sayım başladı. Uşak Üniversitesi ile oynadığı 2 özel maçta lig öncesi son kez eksiklerini görme fırsatını bulan Selçuk Üniversitesi teknik heyeti sporculara 1 günlük izin verdi.
Bugün dinlenecek olan Torku Selçuk Üniversitesi’nde, yarın yapılacak idmanla birlikte ligin ilk haftasında deplasmanda oynanacak İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) maçı hazırlıkları başlayacak. Öte yandan sarı-mavili yöneticiler, Uşak Üniversitesi ile oynanan özel maçlarda takımı yalnız bırakmadılar. Kulüp Başkanı Kürşat Turgut, 2. Başkan Zeki Çimen, Başkan Yardımcıları Hüseyin Sarıköse, İbrahim Çınar, Ali Arıkoğlu ve Okay Tınkır, As Başkan Hasan Özdemir, Basın Sözcüsü Güven Öten ve diğer yöneticiler tribündeki yerlerini aldılar.
Torku Selçuk Üniversitesi Başkanı Kürşat Turgut, Uşak Üniversitesi ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada takımın iyi yolda olduğunu ve gelecek hafta sonu başlayacak olan 2010-2011 sezonuna hazır olduklarını ifade etti. Uşak karşısında sergilenen başarılı performanstan dolayı teknik kadro ve oyuncuları kutlayan Başkan Kürşat Turgut, “Takımımız iyi yolda. Sezona hazır görünüyor. İTÜ’ye yenerek, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Artık hazırlık dönemi bitti. Söz sırası sporcularda. Konya, basketbolda mutlaka 1. Lig’de yer almak zorunda. Konya’nın buna ihtiyacı var. Geçmiş yıllarda 1. Ligde takımı olması sebebiyle de şehir olarak 1. Lig için gerekli altyapıya sahibiz. Torku Selçuk Üniversitesi olarak bizim tek hedefimiz 1. Lige çıkmak. Bunun için güçlü bir yönetim kurduk. Herkes ortak bir hedefte buluşmuş durumda. Hazırlıklarımızı da bu paralelde sürdürdük. Camia olarak şampiyonluğu çok istiyoruz. Transferde önemli oyuncuları kadromuza dahil ettik. Beko Basketbol Ligine çıkmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Maddi ve manevi tüm fedakârlıkları yapmaya hazırız” dedi.
Yer aldıkları grubun çok zorlu geçeceğine de dikkat çeken Başkan Turgut, “1. Lig hedefi oylan takımların çoğu bizim grupta. Lig çok zorlu geçecek. Ancak bunun da avantajlarını yaşayacağız. Çünkü netice itibariyle her şey Final Fourda belli olacak ve biz lig maratonunda play-offtaki rakipleri yakından tanıma imkanı bulacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.