Gözler İstanbul’da

Gözler İstanbul’da

Gaziantep mağlubiyeti ile moral kaybeden Konyasporda gözler İstanbul Büyükşehir maçına çevrildi. Futbol Şube Sorumlusu Düzkaya, teknik adam Giray Bulaka tam destek verdiklerini söyledi

Türkcell Süper Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, Turkcell Süper Ligi’nin 25. haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri’nde teknik direktör Giray Bulak yönetiminde dün yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra futbolcular, istasyon çalışması yaptıktan sonra antrenmanı dar alanda kısa pas çalışmasıyla tamamladı. Hafif sakatlıkları bulunan Ayman ve Kratochvil takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, teknik adam Giray Bulak ile ilgili çıkan haberler konusunda yaptığı açıklamada, bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Bizim Giray Bulak ile bir yol ayrımına gitme gibi bir düşüncemiz yok. Bizim teknik heyetimize güvenimiz tam. Bu tür haberler nereden çıkıyor, hiç bilmiyorum. Ama bunlar kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Sezon sonuna kadar Giray Bulak hocamız takımın başındadır. Şu anda Giray Bulak Konyaspor takımı için en iyi teknik adamdır. Yönetimimizin kendisinden zerre kadar bir şüphesi yoktur. Bu tür haberler takımımıza zarar veriyor. Ligde alt sıralar oldukça sıkıştı. Biz buradan kurtulmanın hesapları içindeyiz” dedi.
Gaziantep maçına 3 puan almak için çıktıklarını ancak beklenmedik bir kayıp yaşadıklarını belirten 2. Başkan Veli Kurt, “Bunun başlıca nedeni 6-7 futbolcumuzun sağlık probleminden dolayı yaşadığı antreman eksikliği. Mesala Serhat oynayamadı ve her hafta artan performansı ile dikkat çeken Ayman da sağlık probleminden dolayı fazla verimli olamadı. Artık önümüze bakacağız” dedi. Konyaspor’un zor seriyi atlattığını ifade eden Kurt, “Bundan sonra fikstür bizim avantajımıza dönecek. Dengimiz takımlarla oynayacağız. Önümüzde İstanbul Büyükşehir Belediye ve Hacettepe maçları var. Bu iki maçı da kazanacağımıza inancımız tam. Konyaspor güçlü bir takım ve kalan maçlarda gücümüzü ortaya koyacağız” diye konuştu.
ER:3 PUAN HEDEFLİYORUZ
Tecrübeli orta saha oyuncusu Mustafa Er, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 3 puan almak istediklerini belirterek, “Geçen hafta oynadığımız Gaziantepspor maçında beklemediğimiz bir skor ortaya çıktı. Kötü oynadık, kötü oynayınca da mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Ama bizim için Gaziantepspor maçı geride kaldı. Geçen hafta bizim için çok sıkıntılı geçti. Birçok arkadaşımız hastalıkları nedeniyle antrenmanlara çıkamadı. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Büyükşehir Belediyespor maçında bunu telafi etmek istiyoruz. Deplasmanlarda daha iyi sonuç alan takımız. Antrenmanlardaki çalışmalarımız hep Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puan almak yönünde. İnanıyorumki bunu başaracağız” dedi. Kendini fizik ve mental anlamda iyi hissettiğini belirten Mustafa Er, bundan sonra takıma daha faydalı olabilmek için çalışmalarına devam edeceğini söyledi.
KESİNLİKLE KARAMSAR DÜŞÜNMÜYORUZ
Celaleddin Koçak ise, kötü oynadıkları ve kaybettikleri Gaziantepspor maçını unuttuklarını belirterek “Artık her maç zor. Bunun bilincindeyiz. Büyükşehir Belediyespor’u deplasmanda yenerek hesapta olmayan puan kaybını telafi edeceğiz” dedi. Koçak “Gaziantepspor maçında beklenileni sahaya yansıtamadık, kötü oynadık ve sonucunda da kaybettik. Herkesten fazla biz çok üzgünüz. Ama bu maçla yaşamak bize bir şey kazandırmaz. Bir an önce unutup Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız karşılaşmaya konsantre olmalıyız. Ama kesinlikle karamsar değiliz. Geçen haftalarda sergilediğimiz performansla Gaziantepspor maçı arasında fark olduğunu bizde biliyoruz ve bunu ilerleyen haftalarda telafi edeceğimize inanıyoruz. Hafta içerisinde yaşanan hastalıklarında takımımızın performansını etkilediği geçeği göz ardı edilmemeli. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Büyükşehir Belediyespor maçı ligdeki diğer maçlar gibi zor geçecek. Ama biz kazanarak yolumuza moralli bir şekilde devam edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.