Gözler İskenderun'da

Gözler İskenderun'da

Konya Şekerspor, ligin 9. haftasında İskenderun Demir Çelikspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz zorlu maçın hazırlıklarına başladı

Çorumspor karşısında beklenmedik bir beraberlik alan ve moral kaybeden Konya Şekerspor, ligin 9. haftasında İskenderun Demir Çelikspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz zorlu maçın hazırlıklarına başladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 9. haftasında İskenderun Demir Çelikspor ile karşı karşıya gelecek. Evinde oynadığı Çorumspor maçından aldığı beraberlikle bir kez daha moral kaybeden yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla başladı. Bu hafta sonunu Kurban Bayram’ı nedeni ile maç yapmadan kapatacak olan yeşil-beyazlılar, bugün ve yarın yapacağı antrenmanların ardından bayram iznine çıkacak.
Yapacağı izinin ardından önümüzdeki hafta içi yeniden bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar, İskenderun Demir Çelikspor ile 13 Kasım’da deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Uzun süredir sakatlığı devam eden ve çorum maçının ikinci yarısında oyuna girerek iyi bir futbol ortaya koyan tecrübeli futbolcu Okan Koç’un takıma katılması ile temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor.
Çorumspor karşısında istediği alamayan Şekerspor, bu beraberlikle puanını 6’ya çıkartırken ligin 14. sırasında yer aldı. Haftaya lider giren Bozhüyükspor, bay olması nedeni ile zorlu periyodu maç yapmadan kapattı ve 18 puanda kaldı. Zirve takibini yakından sürdüren Şanlıurfaspor ise Ofspor’u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı ve 20 puanla bir hafta aradan sonra maç fazlası ile yeniden zirveye oturdu. Bozhüyükspor ise ikinci sırada yer aldı. Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan Balıkesirspor ise 17 puan ve 3. sırada kaldı ve zirveye daha yakın olma şansını geri tepti. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Altay’a ise Diyarbakır dur dedi. Zorlu deplasmandan 0-0’lık sonuçla ayrılan Altay 15 puan ve averajla 4. sırada yer aldı.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Çorumspor karşısında mutlak galibiyet hedeflediklerini ancak aldıkları beklenmedik beraberlikle üzüldüklerini söyledi. Önümüzdeki haftalarda bu tür maçların telafisini yapmak için mücadele edeceklerinin altını çizen Erence; “Bu sezon başında belirlediğimiz hedeflerin şu an için uzağında kaldık. Ancak önümüzde daha çok uzun bir maraton var. Yeni bir yapılanmaya gittik ve tamamen yeni bir kadro ile mücadele ediyoruz. Bunun sıkıntılarını geçtiğimiz haftalarda yaşadık. Ancak önümüzdeki günlerde daha derli toplu daha oturmuş görüntüsü ile iyi bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. İnşallah tüm camiamızın ve taraftarlarımızın beklentilerine cevap vereceğiz” diye konuştu.
BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.