Gözler Fenerbahçe'de

Gözler Fenerbahçe'de

Torku Konyaspor’da, Fenerbahçe ile Çarşamba günü (yarın) iç sahada oynanacak Ziraat Türkiye kupası maçının hazırlıkları bir günlük izinin ardından dün başladı.

Torku Konyaspor’da gözler Fenerbahçe maçına çevrildi. Ligde başarılı çıkışını Eskişehir deplasmanında aldığı 3 puanla sürdüren ve 56 puanla 3.b sıradaki yerini perçinleyen Torku Konyaspor’da, Fenerbahçe ile Çarşamba günü (yarın) iç sahada oynanacak Ziraat Türkiye kupası maçının hazırlıkları bir günlük izinin ardından dün başladı.

Kayacık tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana tedavi olan futbolcuların dışında tüm oyuncular katıldı. Antrenman neşe içerisinde geçti. Bugün basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik çalışacak olan Kartallar, akşamda tesislerde kampa girecekler.

Fenerbahçe’yi, geçtiğimizi hafta ligde yenen Torku Konyaspor, rakibini kupada da devirmeyi amaçlıyor. Ziraat Türkiye kupasında, Fenerbahçe ile Konyaspor arasındaki ikinci maç 5 Mayıs Perşembe günü İstanbul’da oynanacak ve üstünlük sağlayan taraf finale yükselecek. Final karşılaşması ise, 18 Mayıs Çarşamba günü Antalya’da yapılacak. Fenerbahçe maçının bilet satışlarına bugün de devam edilecek.

KARTAL HEDEFE YAKIN

Spor Toto Süperi ligde 56 puanla 3. sırada yer alan Torku Konyaspor, ligi 3. sırada bitirme hedefine iyice yaklaştı. En şakın rakibi. 48 puanlı Başakşehir’e 8 puan fark atan Kartallar, geride kalan 5 maçta 8 puan almaları ve rakibinde tüm maçlarını kazanması halinde sezonu 1 puan farkla 3. sırada bitirecek.

Torku Konyaspor, ligde kalan 5 maçın 3’ünü içeride, 2’sini deplasmanda oynayacak. Fenerbahçe kupa karşılaşmasının ardından 30. hafta da Çaykur Rizespor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlılar, 31. hafta Antalya deplasmanına çıkacak. 32. hafta içi sahada Kasımpaşa ve 33. hafta da deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor, lig perdesini iç sahada lider Beşiktaş ile oynayacağı maçla kapatacak. 

KORKMAZ: KORKMUYORUZ

Torku Konyaspor Futbol Şube sorumlusu Ömer Korkmaz, yarın karşı karşıya gelecekleri Fenerbahçe'den çekinmediklerini belirterek, sahaya en avantajlı skoru almak için çıkacaklarını, bunun için de hazır olduklarını söyledi. Kupaya önem verdiklerini ifade eden Ömer Korkmaz, Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe maçını düşünerek bazı oyuncuları Eskişehir'de dinlendirdiğini, Fenerbahçe maçına daha dingin bir takımla çıkacaklarını umduklarını belirterek, “bu maça çok önem veriyoruz. Hedefimiz finale kala bilmek. Bunun için de ilk maçta en iyi sonucu almak için çaba göstereceğiz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.