Gözler Denizli'ye çevrildi

Gözler Denizli'ye çevrildi

Anadolu Selçukluspor, ligin üçüncü haftasında Denizli Belediyespor'u konuk edecek.

2.Lig'de ki ilk sezonuna iki beraberlikle başlayan Anadolu Selçukluspor, ligin üçüncü haftasında Denizli Belediyespor'u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarına dün yaptığı çift idmanla başladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor,  ligin üçüncü haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Denizli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. İlk iki hagtada önce Yeni Malatyaspor, ardından da Balıkesirspor beraberliği ile başlayan yeşil-beyazlılar, kendi evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı çift idmanla başladı. Dün sabah saatlerinde bir araya gelen temsilcimiz, ilk bölümde düz koşu ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Anntrenmanların akşamki bölümünde ise teknik ve taktik çalışmalar gerçekleştirdi. Kendi saha ve seyircisi önünde sezonun ilk galibiyetini almayı hedehleyen yeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor.

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, Yeni Malatyaspor karşısında oyduğu gibi Balıkesir önünde de iyi bir mücadele örneği ortaya koyduklarını söyledi. Zorlu deplasmanda aldıkları bir puanın iyi olduğunun altını çizen Eken; “Aldığımız skorlardan çok ortaya koyduğumuz futbol gelecek adına hepimizi mutlu ediyor. Yeni bir ekip olmamıza rağmen takım ruhunu giderek çok daha iyi bir şekilde sahaya yansıtmaya başladık. Her maçta mücadeleci görüntümüzün üzerine koyarak ilerlemeye devam ediyoruz. İki haftadır henüz golle tanışmadık ancak kalemizde gole kapalı. Önümüzdeki hafta sonu kendi sahamızda karşılaşacağımız Denizli Belediyespor maçında istediğimiz oyunla birlikte skoruda değiştirerek arzuladığımız ilk üç puanımıza kavuşmanın hesaplarını yapıyoruz. İyi bir takımız ve bunu başaracak gücümüz var. Kendi sahamızda oynamanın getirdiği avantajı da iyi kullanarak üç puan almaktan başka bir şey düşünmüyoruz” diye konutu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 2012-2013 sezonunun ikinci haftası tamamlandı.Grupta ikinci hafta maçlarının ardından Altay, ilk sırada yer aldı.Spor Toto 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Gruplar'da haftanın sonuçları ise şöyle: Beyaz Grup: Alanyaspor-Ofspor (2-0) Gaziosmanpaşaspor-Körfez Futbol Kulübü (2-2) Yeni Malatyaspor-Eyüpspor (0-0) Balıkesirspor-Anadolu Selçukluspor (0-0) Denizli Belediyespor-Bayrampaşaspor (2-3) Kızılcahamamspor-Kırklarelispor (3-1) Tokatspor-Çamlıdere Şekerspor (1-0) Altay-İnegölspor (1-0) Kırmızı Grup: İstanbul Güngörenspor-Bandırmaspor (1-4) Tarsus İdmanyurdu-Sarıyer (2-2) Polatlı BUGSAŞ Spor-Giresunspor (1-0) Ünyespor-Sakaryaspor (3-2) Çankırıspor-Kahramanmaraşspor (0-3) Turgutluspor-Nazilli Belediyespor (0-2).

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.