Gözler Çorumsporda

Gözler Çorumsporda

Yeni teknik adamı Mustafa Çapanoğlu ile birlikte ilk puanını Şanlıurfa deplasmanında alan Konya Şekerspor, ligin 8. haftasında Çorumsporu ağırlayacak. Yeşil-beyazlılar hazırlıklarına başladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 8. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Çorumspor’u konuk edecek. Yeni teknik adamı Mustafa Çapanoğlu ile ilk puanını Şanlıurfaspor deplasmanında alan yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarına dün öğleden sonra yaptığı tek idmanla başladı. Bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek olan yeşil-beyazlılar, yarın teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirecek.
Şanlıurfa deplasmanında bir puan alarak moral bulan yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyircileri önünde oynayacağı maçı kazanarak üst sıralara doğru tırmanmanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimizde Tepecik maçında kırmızı kart görerek iki maç ceza alan İshak Çakmak dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Çakmak, Çorum maçı ile cezasını tamamlayacak. Ayrıca lig öncesinde sakatlanan ve geçtiğimiz haftalarda hazırlıklarına başlayan Okan Koç’un durumunun iyi olduğu ve teknik heyetin görev vermesi halinde Çorum maçında forma giyebileceği gelen haberler arasında.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, futbolcularının aldığı Şanlıurfaspor beraberliği eli demoralize durumdan kurtulduğunu söyledi. Deplasmanda alınan bir puanın iyi olduğunu ifade eden Çapanoğlu; “Alınan bir puandan zaide futbolcularım oynadıkları maçtan zevk aldılar. Buda onlara bir moral oldu. Evimizde oynayacağımız Çorumspor maçını kazanırsak, deplasmanda aldığımız bir puan bizim için çok daha kıymetli olur. Takım içinde cezalı İshak’ın dışında bir eksik yok. Okan Koç ise iyi durumda olursa ondan faydalanabiliriz. Kendi saha ve seyircimizin önünde oynamanın getirdiği avantajı iyi kullanarak kazanmak ve çıkışa geçmek istiyoruz” diye konuştu.
Ligin 7. haftasına lider giren Şanlıurfaspor, aldığı Şekerspor beraberliği ile ligin zirvesinden inerken, Bugsaşspor’u 2-1 mağlup eden Bozhüyükspor, 18 puanla bir hafta aradan sonra yeniden zirveye oturdu. Şanlıurfaspor’un puanı ise 17. Altay ile 1-1 berabere kalan Balıkesirspor ise zorlu haftada zirveyi yakalama şansını iyi değerlendiremedi ve 16 puanla 3. sırada yer aldı. Ligin 7. haftasında alınan sonuçlar ve önümüzdeki haftanın maçları ise şöyle: 7. hafta sonuçları: Bozüyükspor 2-1 Bugsaş Spor, Turgutluspor 0-1 Pendikspor, Tepecikspor 1-0 Ofspor, Şanlıurfaspor 0-0 Konya Torku Şekerspor, Çorumspor 1-1 Tokatspor, İskenderun Demir Çelikspor 1-0 Gaziosmanpaşa, Kocaelispor 0-3 Diyarbakırspor, Altay 1-1 Balıkesirspor. 8. hafta maçları: Konya Torku Şekerspor–Çorumspor, Ofspor–Şanlıurfaspor, Pendikspor–Tepecikspor, Bugsaş Spor–Turgutluspor, Balıkesirspor-Yeni Malatyaspor, Diyarbakırspor–Altay, Gaziosmanpaşa–Kocaelispor, Tokatspor-İskenderun Demir Çelikspor.
MERHABA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.