Gözler Büyükşehir’de

Gözler Büyükşehir’de

Konyaspor’da şimdi gözler hafta sonunda oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına çevrildi. Kartal’da hedef galibiyet. Yeşil-beyazlıların antrenmanlarda istekli çalışması yüzleri güldürüyor

Konyaspor’da gözler, Pazar akşamı Ali Sami Yen stadında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak maça çevrildi. Ligin ilk 4 haftasında bir galibiyet, iki beraberlik ve biri yenilgi alan ve 5 puanla 10. sırada yer alan yeşil-beyazlı takımda, ligin çok koyan takımlarının başında gelen İstanbul BŞ maçının hazırlıkları puan üç-zerine yapılıyor.  Deplasmanda daha iyi oynayan ve bunu Gaziantep maçında gösteren temsilcimizde, bu önemli karşılaşma öncesi ağrıları bulunan ve tedavi olan İbrahim Ege dışında eksik yok..

Kartal’da, önceki akşam Tatlıcak tesislerinde. teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya İbrahim Ege dışında tüm oyuncular katıldı. Buca maçında sakatlanan ve oyundan alınan Abbas ve Tazameta ile birlikte yeni transferler İsbrahim Bagoula, Sylla ile Klen’in de yer aldığı antrenmanda futbolcumlar old6ukça hırslı bir görüntü verdi.. Futbolcuları yapacakları hareketler konusunda da uyaran teknik direktör Ziya Doğan, yaptıkları olumlu hareketler sonunda da kendilerini kutlayarak alkışladı..
Sabah kondisyon çalışan yeşil-beyazlı takımın ikinci çalışması düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 3 grupta dar alanda top tekniğine dayalı pas çalışması yapan oyuncular, daha sonra 4 takıma ayrılarak gruplar halinde yarı sahada taktik çalışma gerçekleştirdi. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Dün de akşam saatlerinde teknik-taktik çalışması yapan Kartallar, İstanbul’a muhtemelen Cumartesi sabah uçağıyla gidecekler.İstanbul BŞ-Konyaspor maçı, Pazar günü Ali Sami Yen stadında yapılacak ve saat 20.30’da başlayacak. 

TRT ÖZEL ÇEKİM YAPTI

Öte yandan, TRT ekranlarında yayınlanan 'Futbol Eksperi' adlı programın çekimleri için Konya’ya gelen ve teknik direktör Ziya Doğan ile röportaj yapan program sunucusu, teknik direktör ve eski milli futbolcu Feyyaz Uçar, Ziya Doğan'ın hırslı, kazanmaya yönelik agresif yapısının Konyaspor'a da yansıdığını ve bunun da takımımıza ligde başarı getireceğine inandığını söyledi.

Konyaspor’unu önceki akşamki antrenmanını izleyen Feyyaz Uçar, Doğan ile Konya’da buluşmaktan mutlu olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti.  "Konya, şahsına münhasır bir şehir. Gelişimi son derece hızlı ve güzel olan bir yer. TRT'de yayınlanan 'Futbol Eksperi' adlı programımızın bu haftaki bölümünü Konyaspor'a ve bizimde Beşiktaş'tan abimiz olan Ziya Doğan hocamıza ayırdık. Kendisi ile Beşiktaş'ta oynama şerefini yakalayan kişilerden biriyiz. Ziya Doğan, Beşiktaş alt yapısından yetişip A Takımda oynayarak kendisinden sonra gelen biz gençlere hem örnek oldu hem de bu işi başarabileceğimize bizi inandırdı. O yüzden Ziya Doğan'ın bende ve diğer arkadaşlarımda ayrı bir yeri vardır. Kendisi ile yeniden burada buluşup sohbet etmek gerçekten güzel.."

ZİYA HOCA KONYA’DA MUTLU

Konyaspor’un Ziya Doğan ile başarılı olacağına inandığını da belirten Uçar, bu konuda da şu açıklamayı yaptı. "Bu kazanma hırsını ve agresifliğini çalıştırdığı takımlara yansıttığı zaman o takımların elde ettiği başarıların neler olduğunu Malatyaspor'da, Gençlerbirliği'nde, Trabzonspor'da gördük. Şimdi sıranın Konyaspor'a geldiğini düşünüyorum. Zaten eksiklere rağmen ilk 4 haftaya bakıldığında Konyaspor'un da Ziya Doğan'ın futbol mantalitesine yaklaştığını görüyoruz. Tek düşüncesi futbol olan Ziya Doğan hocanın Konyaspor'da aradığı ortamı bulduğunu ve mutlu olduğunu söylemesi de burada önemli işlere imza atacağının bence en büyük göstergesi. Ben Süper Lig'i hak eden Konyaspor'un başarılı Ziya Doğan ile başarılı olacağına inanıyorum. Çünkü bir teknik adam çalıştığı yönetimden, futbolcu kadrosundan memnun olduğunu sık sık tekrarlıyorsa bu başarıya giden yolda kenetlenmenin ve birlikteliğin en büyük göstergesi."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.