Gözler Antalyaspor’da

Gözler Antalyaspor’da

Fenerbahçe maçını unutmaya çalışan Konyaspor’da gözler Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Antalyaspor maçına çevrildi. Kartal’da sarı kart cezalısı İvan bu maçta forma giyemeyecek

Konyaspor’da, Cumartesi akşamı Antalyaspor ile deplasmanda oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor. Fenerbahçe karşısında Pazartesi akşamı alınan farklı yenilginin ardından ara vermeyen ve Antalya hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlılar dün de kondisyon ve teknik-taktik çalışması yaptılar.. Öğle saatlerinde Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı yöneticilerde izleyerek futbolcuları yalnız bırakmadılar..
Yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar bugün ve yarında sürecek ve takım Cuma günü sabah Antalya’ya giderek Titanik otelde kampa girecek. Konyaspor’da, Antalyaspor maçının hazırlıkları aynı gün akşam saatlerinde otelin sahasında yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak.
Antalyaspor’u yenerek 6 haftadır süren galibiyet hasretini dindirmeyi ve yeniden çıkışa geçmeyi amaçlayan Konyaspor’da sarı kart cezalısı İvan Lietava dışında sakaklıktan yeni çıkan Murat Tosun kadroda yer alamayacak.  Sarı kart cezasını Fenerbahçe maçında çeken defans oyuncusu Erdinç ise forma giyebilecek. Cezalı olan İvan’ın yerinde Eser, İbrahim Bungaro veya Peter’in oynaması beklenmekte.  Ancak alınan bilgilere göre, teknik adamların Eser’i ilik 11’de sahaya sürecekleri, Peter’i onun arkasında oynatacakları ve İbrahim Bungaro’ya ise sağ kanatta görev verecekleri öğrenildi. Kleini ise büyük bir olasılıkla Emre ile birlikte ön liberoda görev yapacak.
Ligde geride kalan 8 maçta 1 galibiyet alabilen ve 3 beraberlik ile 4 yenilgisi bulunan Konyaspor’da, Antalyaspor hazırlıkları galibiyet için yapılıyor. Yeşil-beyazlı yönetici, teknik adam ve futbolcular, Antalyaspor’u yenerek kötü gidişe bir son vereceklerini açıkladılar.  Yöneticiler, ligde şu ana kadar 9 gol attıklarını, bundan sonraki maçlarda bu sayıyı artırarak eksi 7 olan averajı da düzelteceklerini sözlerine eklediler.   
HAKEM: TOLGA ÖZKALFA
Spor Toto Süper Lig’de 9. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’un Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı zorlu maçta Tolfa Özkalfa görev yapacak.  Özkalfa'nın yardımcılığını Serkan Akarca ve Adil Sinem yaparken, maçın dördüncü hakemi Murat Türker. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, 24 Ekim Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını, İsmail Şencan ile Muhittin Gürses yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Halis Özkahya olacak.  Ligde 9. hafta maçlarını yönetecek hakemler şöyle: Yarın: Kardemir Karabükspor-Eskişehirspor: Özgür Yankaya Sivasspor-Bucaspor: Barış Şimşek 23 Ekim Cumartesi: Medical Park Antalyaspor-Konyaspor: Tolga Özkalfa İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Gaziantepspor: İlker Meral Trabzonspor-Gençlerbirliği: Cüneyt Çakır 24 Ekim Pazar: Fenerbahçe-Galatasaray: Bülent Yıldırım Ankaragücü-Bursaspor: Hüseyin Göçek Manisaspor-Kasımpaşa: Kuddusi Müftüoğlu 25 Ekim Pazartesi: Kayserispor-Beşiktaş: Mustafa Kamil Abitoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.