Görgülügil’den Merhaba Gazetesi’ne ziyaret

Görgülügil’den Merhaba Gazetesi’ne ziyaret

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Görgülügil ve Yönetim Kurulu Üyeleri Merhaba Gazetesi’ni Ziyaret etti.

Ziyarette Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak, Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar ve Merhaba Gazetesi Haber Müdürü Halid Şen hazır bulundu. Toplum Kuruluşları Platformu’nun faaliyetleri hakkında bilgi veren Görgülügil, platformları tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 15.si düzenlenecek olan 15. Ufuk Turu’nun bu yıl 9-13 Mayıs tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirileceğini bildirdi. Görgülügil, Ufuk Turu’nun ana konusunun bu yıl ‘Dünyevileşmek’ olduğunu kaydetti.

Platformlarının diğer illerde de STK’ların birliği ve beraberliği adına kurulması için çalıştıklarını belirten Görgülügil, “Sivil Toplum Kuruluşları’mız toplumumuzun ileri gitmesinde önemli bir rol üstleniyor. Biz de odalarımızın birlik ve beraberliği adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu tür bir platform ilk kez Konya’da faaliyet gösteriyor. Ülkemizin diğer illerinde de platformlarımızın açılması için gerekli çalışmaları yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak, ziyarettin duyduğu memnuniyeti dile getirerek Konya STK Platformu Başkanı Görgülügi’e ve Konya’da faaliyet yürüten tüm STK’lara çalışmalarında başarılar diledi.

Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar da, Sivil Toplum Kuruluşları’nın şehrin gelişmesi adına önemli olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.