Google Maps iPhone İçin Güncellendi!

Google Maps iPhone İçin Güncellendi!

iOS sürümlerine ait Google Maps’in ilk güncellemesi yayınlandı. Güncelleme ile birlikte kullanıcıların kullanımını kolaylaştıracak birçok yeni özellik görüldü.

Google’ın sunduğu hizmetler arasında yer alan Maps, geçtiğimiz aylarda Apple akıllı cihazlarına uygun olarak geliştirilmiş ve yayınlanmıştı. İndirilme ve yüklenme rekoru kıran uygulamanın yeni güncellemesi kullanıcıların beklentisini karşılamaya yetti. Birçok hata düzeltmelerinin ve hızlı fonksiyonların yer aldığı Maps v1.1’de yenilikler fazlasıyla dikkat çekiyor.

Güncelleme arasında yer alan ilk yenilik, uzaklık birimi seçim olanağını kullanıcılara sunmak olmuş. Artık mil veya km seçimleri kullanıcı tarafından belirlenebiliyor. Diğer gelen yenilik ise, büyük ekranlı iOS cihazlarına ait yapılan çözünürlük iyileştirmelerini kapsıyor. iPad kullanıcıları bu haberi uzun zamandır duymak istiyorlardı.

Google Maps, sosyal ağlardaki kişi listeleri sayesinde adres kaydı olan kullanıcılara harita üzerinden erişim sağlayabiliyor olacak. Yerel kayıtlı mekânların (restoran, kafe, bar, eczane, yakıt istasyonu v.b.) geniş bir listesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.