Gol sorunu yaşamak istemiyor

Gol sorunu yaşamak istemiyor

Anadolu Selselçukspor sezonun ikinci yarısında yakaladığı pozisyonları gole çevirme sıkıntısını yaşamak istemiyor.

Anadolu Selselçukspor sezonun ikinci yarısında yakaladığı pozisyonları gole çevirme sıkıntısını yaşamak istemiyor.  Anadolu Selçukspor ligin ilk yarısında attığı 13 golün 7’sini iç sahada oynadığı karşılaşmalarda attı. Yeşil-beyazlı ekip  ligin ilk yarısındaki en farklı galibiyetini de yine bir iç saha maçında Anadolu Üsküdar’ı 3-2 yenerek aldı. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada diğer diğer 4 golünü ise 2-1 kazandığı Bandırmaspor , 1-0 kazandığı Bugsaşspor ve  1-1 berabere kaldığı Ümraniyespor karşılaşmalarında attı.

GOLLERİ 6 OYUNCU PAYLAŞTI

Anadolu Selçukspor’da ilk yarıda atılan 13 golün 4’ünde orta sahada görev yapan Oğuz Gürbulak’ın imzası var Gürbulak ayrıca yaptığı asistlerle de ilk yarıda başarılı bir performans ortaya koydu

Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Anadolu Selçukspor’da ikinci yarı hazırlıkları Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde devam ediyor.  Yeşil-beyazlı ekip sezonunun ilk yarısında oynadığı maçlarda 13 gol attı.

Başarılı oyuncu bu gollerini Anadolu Üsküdar 1908 Spor ve Bandırmaspor maçında kaydetti.   Oğuz bu iki maçta penaltıları gole çevirdi.

Anadolu Selçukspor’un kaptanı Ali Dere ise attığı 3 golle Oğuz Gürbulak’ı takip ediyor. Ali Dere  bu gollerini birini Oğuz Gürbulak’ın yaptığı asistle Anadolu Üsküdar maçında diğerini ise Orduspor maçında penaltıdan kaydetti. Dere  3. Golünü de iç sahada oynanan Ümraniyespor maçında kaydetti.  Ali Dere ile birlikte 3 golü bulunan bir diğer oyuncu ise Seddar Karaman oldu. Seddar  bu gollerini Orduspor ve Pazarspor’a deplasmanda atarken kalan tek golünü ise iç sahada oynanan Bugsaşspor maçında kaydetti.

Anadolu Selçukspor’un diğer 3 golü ise 3 isim paylaştı.  İsmail Güven, Aykut Uluç ve Okan Derici Anadolu Selçuk’a gol katkısı yapan isimler oldu. İsmail Güven Kahramanmaraşspor deplasmanında golünü atarken Aykut Uluç ise Pazarspor deplasmanında golünü kaydetti. Okan Derici de ligin ilk yarısındaki tek golünü yine deplasmanda oynanan Hatayspor karşılaşmasında kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.