Gol atmamız gerekiyor

Gol atmamız gerekiyor

Hacettepe karşısında iyi oynamasına rağmen gol atamayan Anadolu Selçukspor’un santraforu Aykut Uluç bu tür maçlar da gol atmaları gerektiğini bundan sonra daha dikkatli olacaklarını ifade etti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’un genç oyuncusu Aykut Uluç Hacettepe maçında kaçan 2 puandan dolayı üzgün olduklarını ve gol atmaları gerektiğini söyledi. Uluç, “İki denk takımın mücadelesi oldu. Oyun anlamında bakınca üstün olduğumuzu düşünüyorum. İyi oynayan taraftık. Pozisyonlara da girdik ama atamadık. Kendi sahamızda bu pozisyonları kaçırınca beraberlikle ayrılıyoruz. Önümüzde yoğun bir tempo var. 10 günde 3 maça çıkacağız. Sıralama olarak bizden aşağıda olan takımlarla mücadele edeceğiz. Kazanarak üst sıralara doğru çıkmamız gerekiyor.

Artık baskıdan mı yoksa şanssızlık mı bilmiyorum ama pozisyonları gole çeviremiyoruz. Bir an önce gol atmak pozisyonları sonuçlandırmak istiyoruz ama bir türlü o topu kaleye sokamıyoruz. Bir kısmetsizlik var onu da iç sahada oynayacağımız maçta kırmamız gerekiyor. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyor. Baktığımız zaman maçlarda üstün olan tarafız ama olur olmadık goller yiyoruz. Bunları hallettiğimiz zaman biz her türlü gol atabilecek bir takımız” diye konuştu.

GÖZLER BAYRAMPAŞA MAÇINDA

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor  yarın sahasında Bayrampaşa ile karşılaşacak.  Hacettepe karşısında beraberlikle yetinen  yeşil-beyazlı ekip evinde kaçırdığı 2 puanı telafi etmek istiyor.

ALİ DERE YOK  

Bayrampaşa karşısına Ali Dere’den  yoksun oynayacak  Anadolu Selçukspor yoğun bir maç trafiğine girecek.  Yeşil-beyazlı ekip Bayrampaşa’nın ardından hazırlıklarını Pazarspor için sürdürecek. Temsilcimiz deplasmandaki maçı ardından yoğun temposunu sürdürecek. Yeşil-beyazlılar aynı hafta sonunda Menemen Belediyespor ile mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.