Göksel Gümüşdağdan Baykana ziyaret

Göksel Gümüşdağdan Baykana ziyaret

Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Vekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfedarosyonu ziyaret etti

Ankara’da bulunan TASKK Genel Merkezi’nde Genel Başkan Mehmet Baykan’la bir süre görüşen Göksel Gümüşdağ, ziyaretten oldukça memnun ayrıldı. Çok samimi bir ortamda geçen ziyarette TASKK Genel Başkanı Mehmet Baykan’ın yanında Genel Sekreter Ömer Remzi Arıkan ve Mali Sekreter Hatip Çopur da bulundu. Doğal olarak sporun konuşulduğu ziyarette, sporda başarılı olmanın disiplin içinde ilkeli ve istikrarlı çalışmanın önemi üzerinde durularak, sporun insan yaşamındaki olumlu katkılarının olduğu konusunda ilerlemenin yaygınlaştırılması gerektiği yolunda çalışmalara hız verilmesinin yararlı olacağı vurgulandı. Mehmet Baykan’ın Türk sporu için önemli bir şahsiyet olduğunu dile getiren Göksel Gümüşdağ, Mehmet Baykan gibi insanların çoğalmasının, özellikle sporun gelişmesi için önemli olduğunu belirterek, “Sayın Mehmet Baykan’la çalışmaktan ve çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

 

TASKK Genel Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan’da Göksel Gümüşdağ’ın ziyareti nedeniyle yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bütün çabamız Türk sporuna ivme kazandırmak. Sevgili Göksel Gümüşdağ ile önümüzdeki süreçte de iyi işlere imza atacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.