Gökhan Tozoğlu: Tuz Koktu, Haberiniz Var Mı?

Gökhan Tozoğlu: Tuz Koktu, Haberiniz Var Mı?

Siyasi partilerin Konya’daki il başkanları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi Siyasetin Nabzı sayfaları için kaleme aldı.

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu

Tuz Koktu, Haberiniz Var Mı?

Geçtiğimiz Cumartesiyi Pazara bağlayan gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini idrak ettik. Başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlık için dua ettik. Özellikle zulüm altında olan Doğu Türkistan ve Filistin'de yaşayan soydaşlarımız, dindaşlarımız için Rabbimizden yardım niyaz ettik. Allah'ın izniyle bu hafta da mübarek Ramazan Bayramı'nı virüs sebebiyle buruk da olsa kutlamaya gayret edeceğiz.

 

Kıymetli hemşehirlerim, 

Uzun zamandır ülkemizin gidişatının iyi olmadığını, iyi idare edilmediğini anlatmaya gayret ediyoruz ancak maalesef ülkemizi ve şehrimizi yönetenler eleştirilere ve önerilere kulaklarını tıkamış ve eleştirilerini dile getirenlere karşı son derece agresif durumdalar. 

 

Ülkemizde sadece son bir hafta 10 günde  yaşanan gelişmelere irdelesek bile durumu net olarak görürüz . 

Doğu Türkistan Çin Zulmü altında inlerken adı Milli olan Eğitim Bakanlığımız "Hayalimdeki Çin" isimli resim yarışması düzenliyor. 

 

Aşı meselesinde söylediklerinin tamamı boşa çıkan, maalesef sınıfta kalan  Sağlık Bakanı, yöneltilen eleştirilere, sorumluluğun Çin'in Uygur Türklerine zulmüne tepki gösterenlerde olduğunu ima ediyor. 

 

Dışişleri Bakanı kendi insanını hiçe sayarcasına, turistlerle karşılaşma ihtimali olan herkesi aşılayacağız diyor. Yani önceliğinin kendi insanı değil de turistler olduğunu anlatıyor. 

 

İçişleri Bakanı, bir belediye başkanının türbe ziyaretindeki duruşunu değerlendirerek "Bence suç ama soruşturma açmayacağım" diyor. 

 

Şehrimizin milletvekili Ahmet Sorgun ülkemizde son zamanlarda ekonomik gerekçelerle arttığı gün gibi ortada olan intihar vakalarının eşler arasındaki sorundan kaynaklı olduğunu ifade ederek milletin aklıyla alay ediyor. 

 

Ve son olarak geçtiğimiz yıllarda iktidar partisi destekçileri tarafından taltif edilen mafya lideri, yurt dışından video çekerek, babası İçişleri Bakanlığı da yapmış olan AK Parti Milletvekili Tolga Ağar hakkında oldukça ilginç iddialar ortaya koyuyor ama kimseden ses yok. 

 

Daha örnekler çoğaltılabilir. Ancak memleketimizin hali pürmelali bu. Eskiler bu durumu "tuz kokmuş"  olarak nitelendiriyor. İşte ülkemizde ve şehrimiz tuz koktu. İdarecilerimiz ise kendi hayal dünyalarında gayet mutlular. 

 

Milletimiz olan bitenin farkında ilk fırsatta gereğini yapacak hiç şüpheniz olmasın. Bayramımız bayram olsun. Selam ve muhabbetlerimle. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum