Gökbel, Davutoğlu'nu kutladı

Gökbel, Davutoğlu'nu kutladı

Gökbel, yaptığı yazılı açıklamayla, Türkiye Cumhuriyeti’nin 26. Başbakanı olarak göreve gelen Davutoğlu'nu kutladı.

 Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, "Başarılı bir siyasetçi olmanın yanı sıra akademisyen kimliği ile de ülkemize önemli hizmetlerde bulunan, tecrübesiyle ülkemizin her alandaki gelişimine önemli katkılar sağlayacağını düşündüğüm Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki yeni Bakanlar Kurulunun milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Davutoğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından cumhuriyetin 26'ncı Başbakanı olarak atandığını hatırlatan Gökbel, şunları kaydetti:

"Önceki Dışişleri Bakanımız ve Konya Milletvekilimiz sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun bugüne kadar gerçekleştirdiği önemli ve başarılı çalışmaları yeni görevinde de aynı istikrarla sürdüreceğine olan inancımla, kendilerini şahsım ve üniversitem adına en kalbi duygularla kutlarım. Başarılı bir siyasetçi olmanın yanı sıra akademisyen kimliği ile de ülkemize önemli hizmetlerde bulunan, tecrübesiyle ülkemizin her alandaki gelişimine önemli katkılar sağlayacağını düşündüğüm sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki yeni Bakanlar Kurulunun milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.  21. yüzyılda çok daha etkin ve güçlü bir ülke olma noktasında milletimizin hiçbir konuda ayrılığa düşmeden el ele, gönül gönüle aydınlık yarınlara yürüyeceğine yürekten inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.