Glowacki Beşiktaş  maçında olmayacak

Glowacki Beşiktaş maçında olmayacak

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş, basın mensupları ile yaptığı sohbet sırasında tecrübeli savunma oyuncusu Glowacki'nin Beşiktaş maçında oynamayacağını açıkladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya izinli olan kaleci Bora dışında tüm futbolcular katıldı. Sakatlığı süren Glowacki doktor kontrolünde düz koşu yaparken, teknik direktör Şenol Güneş'in basın mensupları ile yaptığı sohbet sırasında bu oyuncunun Beşiktaş maçında oynayamayacağını açıkladı. Glowacki'nin sakatlığının büyük oranda düzeldiğini ancak ayağında ağrı hisettiğini ve bu oyuncuyu riske etmek istemediğini belirten Güneş, "Glowacki Beşiktaş maçında

oynamayacak. Ayağında ağrı hissettiği için bu oyuncuyu risk etmek istemiyorum. Beşiktaş maçı sonrası verilecek olan milli arada onu izin vermeyi düşünüyorum. Kendisini daha iyi toparlayacaktır" dedi.

Öte yandan Trabzonspor düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada yaptığı taktik çalışma ile Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.