Giresunspor’la Vedat pazarlığı

Giresunspor’la Vedat pazarlığı

Torku Konyaspor'un genç oyuncusu Vedat Bora, Giresunspor'a kiralandı. Giresunspor’un golcü oyuncusu Vedat Muric’in ise Torku Konyaspor’a transfer edilmesi gündemde.

Torku Konyaspor, genç oyuncusu Vedat Bora'yı PTT 1.Lig ekiplerinden Giresunspor'a kiraladı. Konuyla ilgili açıklama 20 yaşındaki oyuncudan geldi. Vedat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Giresunspor ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştım her şeyin hayırlısı olur İnşallah" dedi. Vedat Torku Konyaspor forması ile sezonun ilk yarısında Süper Lig'de 7, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 4 maçta forma giydi. Torku Konyaspor’da sağ bekini yanı sıra bir forvet oyuncusu transferinin planlandığı öğrenildi. Bu konuda listede bulunan ismin Giresunspor’un golcü futbolcusu Vedat Muriç olduğu öğrenildi. 1994 yılında Kosova’nın Prizen kentinde Dünya’ya gelen Vedat’ın kulübüyle 2015 Mayıs ayına kadar sözleşmesi belenmekte. Bonservis ücreti olarak Giresunspor yönetiminin 2 milyon Euro istediği ve pivot santrafor özelliklerine sahip Vedat bu sezon oynadığı maçlarda 9 gol attı.

konyaspor-lopes-i-bitiriyor-8052215_x_o.jpg

SOL BEK TAKVİYESİ

Torku Konyaspor sol beke takviyeyi yabancı oyuncu ile yapmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip Portekiz’in Paços Ferreira takımından 27 yaşındaki oyuncu Hélder Lopes için temaslarda bulunduğu ifade edildi. Portekiz basınında yer alan habere göre Torku Konyaspor deneyimli sol bekin transferinde sona geldi. Kulüplerin anlaşması halinde oyuncunun Konya’ya geleceği bilgisine ulaşıldı. Öte yandan Torku Konyaspor’un yollarını ayırdığı Sportif Direktör Murat Erdoğan Portekiz’de oyuncu izlemişti. Oyuncu için raporu görevden ayrılmadan önce Murat Erdoğan’ın verdiği tahmin ediliyor. Deneyimli oyuncu futbol kariyeri boyunca Portekiz dışında bir takımda futbol oynamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.