Giresun'da Fırtına Tahribatı Güvenlik Kamerasında

Giresun'da Fırtına Tahribatı Güvenlik Kamerasında

Giresun'da dün etkili olan fırtına ve Karadeniz'de oluşan dev dalgaların neden olduğu hasar güvenlik kameralarına yansıdı. Dün sabah saatlerinde başlayan fırtına ve zaman zaman yüksekliği 6 metreyi bulan dalgalar, şehir merkezinden geçen...

Giresun'da dün etkili olan fırtına ve Karadeniz'de oluşan dev dalgaların neden olduğu hasar güvenlik kameralarına yansıdı.

Dün sabah saatlerinde başlayan fırtına ve zaman zaman yüksekliği 6 metreyi bulan dalgalar, şehir merkezinden geçen Karadeniz Sahil Yolu'nda ve çevresinde kaldırımları yerinden sökmüş, asfaltı kaldırmış ve demir korkuluklara zarar vermişti. Şehirde en büyük zarar ise Keşap Durağı ile Emniyet Müdürlüğü arasındaki bölgede meydana gelmişti. Dalgaların kıyıya vurması ve yolu su basması Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde itfaiye önünde bekleyen bazı şahısların suların gelmesiyle araçlarına binerek hızla oradan uzaklaştıkları görülüyor. Ayrıca bazı vatandaşların da büyük bir panik yaşadıkları gözleniyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.