Geri sayım başladı

Geri sayım başladı

Pazartesi günü Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Konyasporda bu maçın hazırlıkları yoğun bir şekilde sürerken, yeşil-beyazlı ekibin en golcü futbolcusu Peter, maçı kazanacaklarını söyledi

Konyaspor’da, Beşiktaş maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla devam ediyor. Karşılaşmanın bilet ücretleri de 7,5 ile 60 TL arasında değişen ücretlerle satıya çıkartıldı. Pazartesi akşamı Tüirkiye kupası finalisti Beşiktaş’ı konuk edecek olan yeşil-beyazlı takımın, teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan çalışmaya hasta olan Marcin Robak ile Orkun Usak ve yeşil-beyazlı ekiple yollarını ayıran Basem Abbas katılmadı. Topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, 30'ar dakikadan 2 seri halinde yapılan koşu çalışması ve açma-germe hareketleriyle tamamlandı. Kaleciler Pawelek, Ercüment ve Nazmi'nin alt yapı kaleci antrenörü Mehmet Gönenir yönetiminde çalıştığı antrenmanı yöneticiler de izleyerek futbolculara moral verdiler.
Kartallar, dün de akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde basına kapalı olarak taktik çalıştılar. Konyaspor’da, Beşiktaş maçının provası, bugün Atatürk stadında akşam saatlerinde yapılacak taktik idmanıyla gerçekleştirilecek. Hazırlıklar, Pazar günü ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcumlar tesislerde kampa alınacak. Konyaspor’un, Beşiktaş ile oynayacağı maçın biletleri de satışa çıkartıldı.. Sporseverler biletlerini, biletx gişelerinden temin edebilecekler. Konyaspor yönetim kurulunca yapılan açıklamaya göre, bilet ücretleri şöyle. Eski yeşil, yeni yeşil, maraton ve misafir takım tribün bilet ücretleri: 20 TL. Kale arkası tribün 7,5 ve kapalı tribün 60 TL.
PETER: 3 PUAN ALACAĞIZ
Kayserispor maçında alınan galibiyetin hem üzerlerindeki moral bozukluğunu atmaya hem de kalan haftalara daha moralli girmelerine neden olduğunu belirten Slovak oyuncu Peter Grajciar, Beşiktaş maçında rakibin favori gösterilmesine rağmen kendilerinin bu mücadeleden 3 puanla ayrılacaklarına inandığını söyledi. Peter, "belli bir süredir galibiyet alamıyorduk. Kayserispor maçında elde ettiğimiz skor ve 3 puan bizim adımıza iyi bir sonuç oldu" diye konuştu.  Peter Grajciar, ligdeki durumları konusunda şunları söyledi. "Kazanarak kötü gidişimize de bir son vermiş olduk. Puan cetvelinde bir sıra yükseldik. Matematiksel olarak hala ligde kalma umutlarımız devam ediyor. Biz kalan haftalarda da elimizden geleni yaparak kazanmaya devam edeceğiz ve sonucu bekleyeceğiz."
Kartalın Slovak oyuncusu Peter Grajciar, Beşiktaş maçıyla ilgili olarak da şöyle konuştu. "Bence şu an Türkiye liginin kadro kalitesi bakımından en iyi 2-3 takımından biri ile oynayacağız. Herkese göre favori onlar. Ama biz artık bu saatten sonra rakibin isminin ne olduğuna bakmadan sahaya çıkarak sadece kendi futbolumuzu oynayacağız. Umarımda bunu başararak 3 puanın sahibi biz olacağız." Peter, Konyaspor’da kalıp kalmayacağı konusunda da şu açıklamayı yaptı. "Benim sözleşmem devam ediyor. İstemiyoruz ama takımımız küme düşerse ben yine burada oynamaya seve seve devam ederim. Ama başka liglerden ve takımlardan istenirsem de öncelikle kulübümün menfaatleri önemli. Şartlar oluşursa ve izin çıkarsa giderim. Ama benim öncelikli tercihim Konyaspor."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.