Gençlik Temel Lisesi açıldı

Gençlik Temel Lisesi açıldı

Özel Gençlik Temel Lisesi açılışı dualarla gerçekleşti

Özel Gençlik Temel Lisesi açılışı gerçekleşti. Mimar Muzaffer Caddesi Tahir Paşa Camii karşısında bulunan ve Gençlik Dershaneleri’nden dönüşümü tamamlanan Gençlik Temel Lise’nin açılışına Meram Müftüsü Sabri Kütükçü, Gençlik Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Muharrem Turşucu, Gençlik İlkokulu Müdürü Barış Çağlayan Çakır, çeşitli eğitim kurumlarının idarecileri, davetliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

img_6852.jpg

Açılış programında konuşan Özel Gençlik Temel Lisesi Müdürü Enes İlhan Post, “2015-2016 eğitim ve öğretim yılı ile birlikte faaliyete başlayan okulumuzun resmi açılışını yaptık. Gençlik Temel Lisesi olarak dershanecilikteki 21 yıllık tecrübemizi okul faaliyetlerinde hemşerilerimize sunuyoruz ve bunun gururunu yaşıyoruz. Sorumluluklarımız vazifelerimiz büyük, bunun farkındayız. Şu an 10 derslik ve 196 kontenjanla dönemi açtık. İlk yılımıza olmasına rağmen büyük bir doluluk oranıyla faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bir taraftan müfredat derslerini yürütürken, son sınıf öğrencilerimiz başta olmak üzere sınavlara hazırlık fırsatını da öğrencilerimize sunmuş oluyoruz. Gençlerimizin üniversiteye hazır olmalarını sağlıyoruz. Biz geçtiğimiz yıllarda Türkiye derecesi yapan öğrenciler yetiştirmiştik. Bu tecrübemizi temel ilse olarak devam ettiriyoruz. Değerler eğitimine önem veriyoruz. Gençliğimiz değerlerini bilmeden bir medeniyet inşa edemeyiz. Ümit ediyoruz ki bu kurumumuz değerlerine sahip nesiller yetiştirir” şeklinde konuştu.

img_6856.jpg

Konuşmanın ardından Özel Gençlik Temel Lisesi Meram Müftüsü Sabri Kütükçü’nün yaptığı duanın ardında kesilen kurdela ile açıldı. Açılış sonrası vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.