Gençlik Liderlerine Drama Eğitimi Verildi

Gençlik Liderlerine Drama Eğitimi Verildi

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yunusemre Gençlik Merkezi’nde uzman eğitmenler tarafından gençlik liderlerine drama eğitimi verildi.Şehir merkezindeki gençlik merkezlerinde çalışmalarını sürdüren...

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yunusemre Gençlik Merkezi’nde uzman eğitmenler tarafından gençlik liderlerine drama eğitimi verildi.

Şehir merkezindeki gençlik merkezlerinde çalışmalarını sürdüren gençlik liderlerine uzman eğitmenler Ayla Kavza ve Yılmaz Kavza tarafından drama eğitimi verildi. Her biri farklı branşlarda faaliyet gösteren gençlik liderleri, aldıkları eğitimle etkinliklerinde yeni yöntem ve teknikler öğrendi.

Yunusemre Gençlik Merkezi Müdürü Engin Kaya, Gençlik Merkezi Şube Müdürü Ali Osman Yüce, Osmangazi Gençlik Merkezi şefi Ahmet Çayır ve Nilüfer Gençlik Merkezi şefi Kibriye Yılmaz’ın da katıldığı çalışmada, gençlik liderleri yeni öğretim metotları geliştirdi. Doğaçlama olarak gerçekleştirilen canlandırma çalışmalarında yeteneklerini ortaya koyan gençler, serbest zamanların etkin kullanılması ve gençler arasındaki iletişimin güçlendirilmesiyle ilgili önemli bilgiler edindi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.