Gençlik Kampı bilgilendirme toplantısı yapıldı

Gençlik Kampı bilgilendirme toplantısı yapıldı

Gençlik Kampı bilgilendirme toplantısı yapıldı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından uygulanacak olan 13-18 Yaş Grubu Ücretsiz Gençlik Kampları programına katılacak gençlere ve velilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek amacıyla her yıl 13-18 yaş grubuna dahil imkanı kısıtlı gençlerimize yönelik olarak ücretsiz deniz ve yayla gençlik kampları düzenlenmektedir. Bu yıl Haziran-Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleştirilmesi planlanan deniz ve yayla kamplarına ilimizden toplam 176 gencimiz katılım sağlayacaktır. Konya il ve ilçelerimizden çok sayıda gencin ilgi gösterdiği kamplara 400’ e yakın gencimiz başvuruda bulunmuştur.

11 Haziran 2011 tarihinde saat:10:00’ da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına, kamplara katılacak gençler ile velileri ve gençlik merkezi gönüllü çalışanları katıldı. Gençlik Merkezi Müdürü ve gençlik çalışanları tarafından, kamplar boyunca uygulanacak programlar ve daha önce yapılan gençlik kampları ile ilgili fotoğraf ve video görüntüleri eşliğinde sunum yapıldı.

Kamp Bilgilendirme toplantısı sonunda kamplara katılacak olan gençlerin sevinç ve mutlulukları görülmeye değerdi. Toplantıya katılan velilerin ise, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığının imkanı kısıtlı gençlerimize sunmuş olduğu bu hizmetin çok anlamlı ve takdire şayan bir hizmet olduğunu ifade ederek, bu tip faaliyetlerin sayılarının artırılarak bir çok gencin faydalandırılmasının ülke gençliğine çok fayda sağlayacağını söylediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.